Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
VW POLO 1.6 -98g. auto upali i odmah se ugasi šta je najbolje napraviti ( dijagnostika nevidi ECU modul jer komunikacija ide preko immo boxa pa je moguæe da immo box neispravan
IMMO BOX Siemens 5WK47740 ( TMS- CPU )
ECU Magneti Mareli IAW 1AV .V6 ( eeprom 27c512 PLCC 32 )
pa ja bih prvo provjerio ima li napajanja na imo boxu, ako ima nasao bih drugi i ubacio softver iz ovoga
immo box ima napajanje , da li neko zna šta na elektronici immo boxa bude problem
mislim da ti tms ne rikavaju bas , ja sam se jedino susretao da rikne zadnje štop svijetlo a i immo box ide preko tog plusa pa onda immobox ne radi..pogledaj to
kolega ja sam jednom imao isti slucaj ali je bio polo cini mi se nesto noviji isto tako das kontakt zaverglas upali i odmah se ugasi problem je bio u tabli provjeri si jako dobro spojeve na tabli
u radu je spas a spasa nema
mislim da ti tms ne rikavaju bas , ja sam se jedino susretao da rikne zadnje štop svijetlo a i immo box ide preko tog plusa pa onda immobox ne radi..pogledaj to
Imao sam isto takav slucaj,kratki spoj na lampi štopa,obavezno pogledaj osiguraè...
Pozdrav!!!
ima li komunikaciju sa immom ako ima dovedi mu direktno k liniju sa immo boksa na motorni
Od kada sam sebe uhvatio u laži nikome više ne vjerujem
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka