Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Imam problem sa navedenom vectrom povremeno gubi snagu desi se da je vozis 500 km bez problema i nekad se desi upali lampu i izgubi snagu, ugasis upalis i vozi dalje bez problema, greske su slijedece:
P1105-FA
P0105-FA
P1590-01
P1483-04 ovu sam rjesio oko motorica.
sva crijeva sam pregleda sve ok. da li je neko od vas OPELOVACA ima iskustva sa ovakvim problemom.
napominjem da sam vec promjenio senzor atmosferskog pritiska i isto se desava.
druze imao sam takav slucaj sa vektrom i bilo je do egr ventila. ocisti ga pa probaj. usput proveri filter vazduha i da ti negde ne gubi turbina pritisak (creva, intercooler)
pozdrav
ako je zena imenica, onda je ljubavnica zamenica
Imao sam isti problem opel vektri 2,0DTi, iste greske mi javljalo, zamijenio sam MAF i sve je bilo u redu
Takoðe mislim da je MAF. Ja sam menjao na mojoj vektri 2.0 DTi. Imao sam P0105 grešku, ali se èešæe javljalo gubljenje snage.
maf ili radi ili neradi-oslabi ,a turbina je ditrektno zaduzena koliko ce da prodje preko maf-a,kad zeaza obrati paznju na protok vazduha i agr u parametrima pa ces lepo videti jer su ta 2 podataka direktno u vezi na leru.i procitaj tamo negde kako tin je lanch to lepo objasnio te dve veze pa ces mozda nesto skontati.....................
Ja sam imao isti problem sa istim autom. Kod mene je bio vakum u pitanju, u pocetku zezala tako na momente, a koad je skroz prsla mala cev od vakuma onda uopste nije htela da predje vise od 3000..