Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
Pozdrav ekipa! eto danas na poslu smo nekaj raspravljali oko jednog kamiona,iz naslova fh12,verzija 2 iz 2003. ili 2004. 420 konja ima serijski ali taj jedini kamion ide puno bolje od ostalih pa je navodno "chipiran". sad znam da je kod auta to postalo veè normalno i skoro svaki tuning kreèe od toga,zanima me dali neko zna kako se to ponaša kod kamiona? nisam zagooglao rundu jer ipak ovdje ima ljudi koji su pomogli i meni i ostalima onak kvalitetno pa eto pitam i sada. da još da spomenem taj kamion ipak dimi crno dok se ga nagazi,ne troši ulje,ima preko miljijun kilometara i stvarno svaka èast volvu na kvaliteti mašina. po nekim rijeèima u firmi ima taj volvaè kojih 460 konja pa sad ko zna toèno nemam pojma ali me zainteresirala tema i pitanje isplativosti takvog poteza. pa da malo zapoènemo temu o teškašima:)
Svatko je kovač svoje sreće,a Mišo je Kovać svoje:)
Pa i onaj fabricki od 460 je isti motor kao taj,razlicita je samo ecu,a imas kod svih proizvdajca takav slucaj,npr mercedes motor 906 imas u euro 3 varijanti od 230 i 280 ks,potpuno isti,o kaminsima da i ne pricam npr ISLe od 300 pa do 400 moze se podesiti na po 10 ks,opet mb 457 euro 3 350,400,421 itd,tako da je u principu to sto pricas moguce.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka