Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
auto je pasat 19 tdi AFN znaci auto na leru trza ali se trzanje osjeti i u laganom dodavanju gasa do 2000rpm
izbacuje mi gresku 01268 podesivac kolicine goriva to ima normalnu snagu ali mu lampica od grijaca non stop blinka
auto mi dolazi za dva dana pa bi volio cuti vase misljenje
sta znaci trzanje na leru?ako imas problem sa variranjem gasa do 2000 rpm problem je u elektronici pumpe
ako je do el.pumpe to se da resiti!
best regards!
Mora li kod bosiste ili moze i mehanicar to da resi
sta znaci trzanje na leru?ako imas problem sa variranjem gasa do 2000 rpm problem je u elektronici pumpe
pa imam povremene prekide u radu na leru i 2000 rpm kad dodajem gas osjeti se podrhtavanje
sve se svodi na elektroniku na pumpi skinucu pumpu vec sam razgovarao sa bosistom i ima rjesenje
zeljko ako se nesto moze ovako reci da se proba
ne moras skidati pumpu! PP!
best regards!
Elektronika u Bosch pumpi!
Ako si majstor,znas sta treba da uradis!?
auto je pasat 19 tdi AFN znaci auto na leru trza ali se trzanje osjeti i u laganom dodavanju gasa do 2000rpm
izbacuje mi gresku 01268 podesivac kolicine goriva to ima normalnu snagu ali mu lampica od grijaca non stop blinka
auto mi dolazi za dva dana pa bi volio cuti vase misljenje
dana s sam rjesio kod bosiste tamjenjena elektronika u pumpi ali opet sam ga morao podesavati malo cekicom i sad super radi
kolko te kostala zamena elektronike,interesujeme jer imam jednog musteriju sa tim problemom