Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Golf 4 wariant ASZ 96kW(130) KS comfort modul zamjenjen sa istim po serijskom broju 1C0 959 799 B ali se desava sada kada smo nakodirali daljinski sve funkcionise kako treba osim sto se gepek zakljuca kada auto otkljucamo ili kad auto zakljucamo on se otkljuca znaci kontra radi od daljinske komande.
pogledaj da neko nekad nije nastavljao zice u onoj gumi izmedju karoserije i gepeka,pa da nije okrenuo polaritet
Nisu zice a sve je radilo prije kvara i zamjene komforta.
Zadnja izmjena od kid (22-08-2010 14:57:24)
okrenes ih brate i rijeseno,ja sam na a4 tri konforta rasklapo samo zadnje slovo razlicito i totalno su razliciti za nepovjerovat cak iako su auta bila sa istim paketoma opreme
Sta je problem da se okrene?Kad je jos tako lako resiti zasto se branis takvog resenja
Tako,ne komplikuj ako ne moraš.
Sta je problem da se okrene?Kad je jos tako lako resiti zasto se branis takvog resenja
Nebi komplikovao da moze drugacije da se ne komplikuje auto je karavan Golf 4 i gepek brava 5-tih vrata nije kao kod limizine tako da promjenom smedje i plavocrvene zice motor nemoze uopste da radi a kada je postavljeno kako treba radi kontra od kljucanja, slika u prilogu.Mogu ispisati brojeve starog i novog komforta ili slike postaviti.Pozzz
Koliko je meni poznato, u tom motoru nema elektronike, tako da mi zvuci nemoguce da sa promenom zica motor uopste ne radi. Probaj motor direktno na bravi sa spoljnim napajanjem, ako radi kako treba, proveri zice (mada vidim da si napisao da je to ok). Ako nece nikako, onda se stvar moze komplikovano resiti ubacivanjem par releja (i jos jedne zice za +).
Nebi komplikovao da moze drugacije da se ne komplikuje auto je karavan Golf 4 i gepek brava 5-tih vrata nije kao kod limizine tako da promjenom smedje i plavocrvene zice motor nemoze uopste da radi a kada je postavljeno kako treba radi kontra od kljucanja, slika u prilogu.Mogu ispisati brojeve starog i novog komforta ili slike postaviti.Pozzz
Trebalo bi to radit kao što kolege kažu stim da si trebao vratit (uskladit) taj zadnji sa vanjskim napajanjem pa tek onda promjenit polaritet...:D