Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Zdravo društvo.
Hoæu da oèistim usis pa me zanima èim da operem intercooler. Auto Passat 3BG AVB 2003.
Da li sa naftom, benzinom, WD ili nekim drugim sredstvom? Nisam upoznat sa njim, pa ne znam šta mu škodi a šta godi, da ne bude posle KUKU-LELE. Ovde kod mene se proizvodi "EkoKlin", dosta dobro sredstvo za hladno pranje motora. Ne ošteæuje plastiku,gumu a ispire se sa vodom. Prao sam motor sa tim i prezadovoljan sam, pa bi hteo i intercooler.
Hvala.
Volkswagen Passat B5.5 3BG
1.9 TDI PD
2003 Silver Sedan
mozes i s tim ali moras ga dobro isprat i mora u potpunosti bit suh jer ako ostane tekucine u njemu motor bi mogao dozivjet hidro udar
ako nemas neku posebnu tecnost za pranje intercoolera operi benzinom
isperi par puta dok benzin ne pocne izlaziti cist i dobro bi bilo kada sve to uradis da auto odradi 10 minuta na leru bez pritiskanja gasa pozdrav
Interkuler ces iscistiti skoro lesno,ali usisne grane!!!!!!!?
To ti je malo vise problem!!!!!????
Zdravo društvo.
Hoæu da oèistim usis pa me zanima èim da operem intercooler. Auto Passat 3BG AVB 2003.
Da li sa naftom, benzinom, WD ili nekim drugim sredstvom? Nisam upoznat sa njim, pa ne znam šta mu škodi a šta godi, da ne bude posle KUKU-LELE. Ovde kod mene se proizvodi "EkoKlin", dosta dobro sredstvo za hladno pranje motora. Ne ošteæuje plastiku,gumu a ispire se sa vodom. Prao sam motor sa tim i prezadovoljan sam, pa bi hteo i intercooler.
Hvala.
Trebam raditi servis, menjanje kaiševa i ostalo pa dok majstor bude to radio ja cu da poskidam egr, usisne grane, intercooler i da operem to. Pošto ne želim da blokiram Egr. Malo je problem oèistiti onu donju, jer je dugacka i ispod je branika, dok ove od intercoolera do egr se lagano skidaju. Zato sam pitao dal ima neko sredstvo za intercooler, ali iæe benzin i ekoklin. Znaèi da se samo dobro osuši. Video sam na slikama šta taj hidro udar radi. Zlo i naopaèke!
1.9 TDI PD
2003 Silver Sedan
Evo kolega gledaj!
hehe ovaj ne pere, ovaj pali. Necu tako, uzeæu pa æu natopiti. Ma iæe nekako samo da poskidam.
1.9 TDI PD
2003 Silver Sedan
Kuci kada dimnjacar nemoze da ocisti dimnjak,onda ga pali!
A mozda i to je tako,samo neznam dali nece da se isotopi Aluminium!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????????
hehe ovaj ne pere, ovaj pali. Necu tako, uzeæu pa æu natopiti. Ma iæe nekako samo da poskidam.