Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
...ti li si danas zvao u vezi te AStre?
E da ja sam zvao . nadam se da ste procitali moj post da ne kazem muku. ono sto sam tu napisao to sam i vama izneo preko telefona.
..resice se,samo polako,cuo sam situaciju...
Pozdrav svima. javljam se posle duzeg vremena obecao sam da cu se javiti kad se resi problem evo da vam javim da je problem resen i to na sledeci nacin. auto je bio u jednom bos servisu gde je nakon 7 dana resen kvar (privremeno) tako das sam ga slepao do tog istog servisa jos 4 puta. kad se sredi auto radi od 2 do 15 dana a onda isto. menjan je el. magnetni ventil na bos pumpi ali svaki put isto. ili duze vergla pa odjednom upali ili nece da ga uopste upali. skidana je elektronika bos pumpe i stavljana na drugi auto i radi normalno. posavetovao sam se sa jos nekoliko iskusnih bosista koji su se susretali sa ovim problemom i receno mi je da treba remontovati bos pumpu ili da kupim polovnu povoljnije ce me izaci kupljena je polovna i ugradjena i od 20.12 2010 nemam problem sa startovanjem. problem je bila kako kazu bosisti pumpa koja je pravila sitne metalne opiljke koji su se lepili na el. magnetni ventil i da se moze promeniti koliko hoces tih ventila problem ce nastajati vremenom opet. HVALA SVIMA KOJI SU MI POMOGLI NA OVAJ ILI ONAJ NACIN