Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
gura vodu u ulje. el ima neko specificno mesto ged moze da pusta ili da skidam glavu??? hvala unapred
ima a to je dihtung deklija lanca. videces kada skines da se guma raspada od dihtunga. Najbolje je motor van (30 min.posla) skines dekli, karter i glavu. sve to lepo ocistis stavis nove dihtunge i obavezno nove srafove glave jer po meni 8mm sraf za glavu je smesno. pozdrav
ako je zena imenica, onda je ljubavnica zamenica
Slažem se sa svim
ima a to je dihtung deklija lanca. videces kada skines da se guma raspada od dihtunga. Najbolje je motor van (30 min.posla) skines dekli, karter i glavu. sve to lepo ocistis stavis nove dihtunge i obavezno nove srafove glave jer po meni 8mm sraf za glavu je smesno. pozdrav
u pravu si... danas sam izvadio motor, skinuo dekli lanca i gumeni deo se deformisao i odvojio od dihtunga puno hvala