Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Pozz svima, novi sam na forumu, tek naletih na ovo, da sam bar prije znao za vas
Naime, nabavio sam si Vag com, i OP com, prije koji mjesec, al nemam nikakav tutorijal za koristenje, literaturu, ama bas nista...
Prvi problem ( al ne i jedini) mi je seat, odnosno pojedini modeli...nekad se desi da nece da se konektuje, a cuo sam da tu treba da se promijeni nekakva brzina kojom se konektuje, sta li, al ne znam tacno na koliko da je nastimam?
To je prvi belaj, imam jos koje pitanje, al prvo da vidim koliko ste mi raspolozeni..
pozz
Ko hoce, naci ce razloga, ko nece, naci ce izgovor.
Pozdrav i dobrodosao,
Nema potrebe za podesavanja brzina van parametara kako je postavljeno pri instalaciji vag-com aplikacije. Za pocetak navedi koja je verzija vag-com-a i navedi koje je godiste taj seat.
Za pocetak i dobro druzenje mi bi smo trebali od tebe ocekivati koliko si raspolozen da ponudis ovom forumu nesto kvalitetno pa da onda druzenje bude jos kvalitetnije kroz dobijanje viseg statusa.
---> Neznanje je veliki izvor hrabrosti ! <---
VAG COM 302.2, valjda je taj...radi se o Seat Inca, 97. godiste...
a sta ja mogu ponudit kvalitetno, hah...veterinarski tehnicar, sad studiram poljoprivredu, a hobby mi je mehanika...to radim u slobodno vrijeme vec 5-6 godina...cekaj dok se ustelim na forumu, namjeravam ostati aktivan...pozz svima..
Ti bi iz hobija malo radio dijagnostiku, to je isto kao kad bi ja iz hobija išo teliti kravu
Ti bi iz hobija malo radio dijagnostiku, to je isto kao kad bi ja iz hobija išo teliti kravu
car
FAP remover
Pa gde ti to pade na pamet?
Opet si mi popravio dan.
hahah, lako je oko krave, nema elektornike puno...pa kad mi vec tu ne treba laptop, da ga iskoristim u druge svrhe
koji put i biti apsolvent nije zgoreg utvditi gradivo...
aj cemo se druzimo veceras brojcanik postova ce se udvostruciti!
Zadnja izmjena od internet majstor (02-10-2010 20:22:01)
@)).....