Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
imam problem nece mi dijagnostika u njega pa me zanima u kojem je mercedesu bio ugrađivan taj motor; 2900cm3 , motor je turbo sa interkulerom nemam kilovate jer sad nisam u mogučnosti , pa da probam uc u dijagnozu kroz mercedes!
ne radi ono šta voliš, več voli ono što radiš!
E klasa linija 210 redizajn, tj. 1997-2000. Možeš probati i sa modelom iz 1996 ili sprinterom 902.4 (komercijalna oznaka 210 i 212) preko HHT programa, ipak komunikacija ovisi o centralnoj jedinici a ne mehanici. Javi ako zapneš.
Pozdrav
e da tako je, pokusati cu tako, ako ne nek ide u servis da vide, ali mislim da je i elek. od mecke!javim dali je upao tako u njega!
imam problem nece mi dijagnostika u njega pa me zanima u kojem je mercedesu bio ugrađivan taj motor; 2900cm3 , motor je turbo sa interkulerom nemam kilovate jer sad nisam u mogučnosti , pa da probam uc u dijagnozu kroz mercedes!
A kakav problem imaš, možda nekaj ovak pomognemo, kad već ne možeš dijagnozu ?
Ne pitaj me ono što ne znam !
nije mi ni tako upao kao( mercedes), ma nije nista strasno pao mi je napon dok sam verglao , auto je stajao 10 dana , i onda su neko vrijeme u voznji blicali grijaci ali nakon 10 startanja sve se stabiliziralo i ne blicaju vise a autu nije bilo nista!
Pa on ima klasicni relej grejaca kao stare mecke,pali lampu kad je upaljken auto kad neki grejac ne valja...
ima li gde kakav otpad za njih kod vas.
Zadnja izmjena od vulep (27-11-2010 14:10:13)
nisu još otvorili otpad ali se spremaju, po cjenama rezervnih djelova u originalu su vrlo kvalitetni(skupi), vezano za zarulju grijaca nije svjetlila vec je blicala dok sam auto vozio i tako jedno deset voznji i onda je sve stalo i ok.!
Dali mozes da mi proveris dali postoji negde elektronika za ukljucivanje blokada i redukcije,a stoji ispod vozackog sedista
u rextonu xdi nista nije od mercedes,mislim da je slucaj i sa tim. za djelove vidi mogu li od rextona pa javi na pm