Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Ako ti je na dijagnostici prijavio sondu i ako ste proverili ozicenje izmedju sonde i ecu, predpostavljam da jeste, ostaje ti da kupis sondu i veruj mi, kupi samo iz originala, da te ne bi bolela glava. Kineze i kopije zaboravi. Ustedeces para. A cak bi ti mozda bilo i najbolje da odes u ovlasceni, jer ako se nesto desi u medjuvremenu nije bas jeftina. Mislim da je u autokomercu bila oko 18500 din kad sam zvao pre par meseci. Stavljao sam kopije koje su mi donosile musterije i na kraju sam morao da se svadjam sa njima jer sam im ja bio kriv sto su kupili los i nekvalitetan deo. Sad koristim drugu taktiku, dam im kljuc pa si sami menjaju sondu, jer zadnja iz kopije koju sam zamenio radila 5 min.
Ja sad ovde citam a mislio sam da si odavno zamenio sondu..ta druga ako je ona koju si donosio kod mene nece druze moci na tvoj auto..sve najbolje!
Pedja.
Dobro si zapamtio Pedja, jesta ta je sonda. Ok necu se zamlacivati sa tim, vozicu i dalje sa raskacenom sondom uz neznatnu potrosnju goriva, bezbolnije mi je tako pozz
Kako zelis bikeru..ziv mi bio!
Pedja.