Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Pozdrav, ja imam peugeot 307 2.0 HDI 80 kw, 2003 god. kupio sam ga polovnog prije par mijeseci, kada sam ga kupio prosijecna potrosnja na 100 km je bila oko 7l tako je barem pisalo, a sada je 10l, zapravo jeli moguce da bord pogresno pokazuje potrosnju jer ja imam osijecaj da je ta potrosnja manja kada uzmem u obzir predjene kilometre i kolicinu potrosene nafte. Drugo mjenjeo sam sofer-sajbu u Tuzli u servisu ali ne u ovlastenom pezoovom nego u servisu koji se bavi zamijenom stakala, nakon toga imam problem jer mi se ne pali kupe lampa kada otkljucam vozilo i kada otvorim vrata, a ako je ja upalim manuelno onda se sama gasi pri zakljucavanju. Jeli zna neko sto bi moglo biti?
ja imam isto takav peugeot i potrošnja mi je od 6,2 do 6,5l, a komp mi pokazuje za 0.3 l veæu potrošnju. Najlakše izraèunaš potrošnju napuniš rezervoar, napraviš barem 500 km i opet natoèiš puni rezervoar pa izraèunaš potrošnju.
Za galeba,
hvala puno za ovaj savjet, ja sam vec gotovo godinu vozio auto u razne servise i nikada nisu mogli da rijese, svi kazu tu treba shema pa sve rastavljati itd.
Problem je rijesen za samo 4 sec. Jos jednom hvala