Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Neki dan otkljucam auto i brisaci se sami od sebe upale, konstanto brisu najmanjom brzinom i rucica s kojom se upravlja brisacima ne reagira.
Ugase se jedino kad se ugasi auto i BSI od u standby, no cim se auto otkljuca opet ista stvar.
U ovlastenom su provjerili oba dva motora brisaca kao i rucicu sa kojom se upravlja i jos neke releje no cini se da je to sve ispravno.
Dijagnostika kaze nema komunikacije s racunalom brisaca.
Kazu trebalo bi provjeriti kompletnu instalaciju...
Vidim da je dosta ljudi imalo problema sa time i uglavnom im je otisao jedan od motora brisaca, no u servisu kazu da su oba ispravna.
Savjeti?
Hvala.
pa ostavi ga u servisu da ti to riješe,sam nećeš ništa napraviti pogotovo ako nisi te struke
Najveci problem mi je izgubljeno vrijeme, opce je poznato da taj ovlasteni servis u kojem sam bio zna jako zavlaciti sa popravcima, a meni auto treba zbog posla, a i jos jedan minus je sto je sat radnog vremena naravno 3x skuplji od neovlastenih, inace kvalitetnih majstora.
Tako da idem danas jednom majstoru, pa ce mi probat zamjenitt BSM da vidimo jel ima promjena , BSI ne bi trebao stvarati probleme posto je stavljen novi prije mjesec dana (stari se pokvario).