Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Nabavio sam novo kučište ključa i prebacio sve sa starog u novi.
Nakon što sam ga sastavio, napravio sam ono programiranje što ga daje u autodati:
ključ u bravu
okreni kontakt
držati tipku za otključavanje na ključu 10 sek
vratiti kontakt
izvaditi ključ iz brave
probati daljinsko zaključavanje
auto pali, sve radi osim daljinskog zaljučavanja
Ima li koji drugi ispravni postupak?
auto je novija linija iz 2005, daljinski je onaj pravokutni skakavac sa 2 tipke (zaključavanje i otključavanje)
Pa ako si menjao samo kuciste nisi morao nista da kodiras. Tebi daljinac nije radio i pre toga. Kodiranje po tom uputstvu ne pali bas iz prve. Probaj vise puta. Prelistaj forum, bilo je o tome dosta price.
Hvala @drz, ali stari ključ je radio potpuno ispravno, tj. po zimi me mučila baterija, ali sam je promjenio i to je bilo to.
Jedino mi je znao bacati grešku "imobiliser fault" - da li to ima veze s tim?
edit: prolistao sam svih 17 stranica od peugeot,citroen dijagnostike, našao par teme koje imaju veze s mojim problemom
ali nigdje adekvatan i konkretan odgovor
Zadnja izmjena od pug f@n (09-04-2011 21:09:05)
ocekujes konkretan odgovor? pa ovdje bi ti mogao navesti bar 100 konkretnih odgovora na taj tvoj problem. jel kuciste kinesko? jesil skidao bateriju kad si mjenjao oklop? kakva je baterija?
ps. nevalja ti ova procedura za prijavu kljuca!
Hvala @drz, ali stari ključ je radio potpuno ispravno, tj. po zimi me mučila baterija, ali sam je promjenio i to je bilo to.
Jedino mi je znao bacati grešku "imobiliser fault" - da li to ima veze s tim?edit: prolistao sam svih 17 stranica od peugeot,citroen dijagnostike, našao par teme koje imaju veze s mojim problemom
ali nigdje adekvatan i konkretan odgovor
Zadnja izmjena od nedim (09-04-2011 22:38:14)
Kučište je originalno, potpuno isto kakvo je i staro, baterija se mora skidati jer je pričvrščena na kontra polovici od elektronike, zadržao sam staru jer sam je promjenio prije 1,5 mjeseci.
Što se tiče procedure, procedura je s autodate, druge nisam našao, čuo sam samo da bi u ovom postupku trebalo koristiti tipku zaključavanje umjesto otključavanje
Ako znaš koji drugi postupak, reci...
da tipku zakljucavanja i nije 10 sekundi nego drzi dok kljucic nestane na instrument tabli. sve to ako ti neradi samo daljinsko zakljucavanje.
Kučište je originalno, potpuno isto kakvo je i staro, baterija se mora skidati jer je pričvrščena na kontra polovici od elektronike, zadržao sam staru jer sam je promjenio prije 1,5 mjeseci.
Što se tiče procedure, procedura je s autodate, druge nisam našao, čuo sam samo da bi u ovom postupku trebalo koristiti tipku zaključavanje umjesto otključavanje
Ako znaš koji drugi postupak, reci...
Nažalost, ni to nije pomoglo, ključić misliš li na onaj koji se pri davanju kontakta pokazjuje kod km do servisa?
Drugog ključića nema na instrument ploči.
Idem u ovlašteni servis pa da vidim što dalje.
Hvala @nedimu i @drz na trudu!