Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Evertoe kad se ubaci SD ili USB ram kartica izbacuje error 13
Ima li neko iskustva sa tim
Ako je nesto skupo, to je znak da ti treba vise novca
Potrazi Tamul TMC 51F....nema komunikaciju sa procesorom. Datasheet-a nema, a na zahtev da poslaju isti nece da odgovore.
Treba zabraniti uvoz svih tih kineskih #$%^&*(....ili svakom kupcu uz uredjaj poklon cekic (da se bije u glavu kasnije sto je bacio pare)
Zadnja izmjena od humungus (24-06-2011 21:19:01)
mislim daje ispucao bonuspozzzz
Reseno hvala na pomoci
Reseno hvala na pomoci
A kako je reseno, zar je tesko napisati, trebace jos nekom???
Budimo ljudi kolegijalni, nemojmo samo kad je potrebna pomoc svi smo tu a kad se problem resi nema nas nigde, ovo se odnosi na sve, KVINSOUND nemoj me pogresno shvatiti!
Pozdrav!!!
Nije je znanje znati i za sebe ga zadrzati, vec je znanje znati i potrebnima ga podeliti!!!
makki imas punu podrsku kako sta gde itd,,,,,, pozzzz
Da makki u pravu si.
Pozdrav.
Sve manje ima pravih kolega.
Hmmm....a mozda covek ne odgovara zato sto je procitao LEGENDIN post i dosao do istog zakljucka pa sad nece da nam kaze
:
....kakav kralj
Naravno, samo se zezam, nisam mogao da odolim ...izvinjenje!
Izvinjavam se kolegama nisam ja onaj koji krije, jednostavno sam zurio u guzvi sam...
reseno tako sto sam zamenio plocicu na CD citacu jer ide sa nje, imao sam jednu rezervnu, tacno kvar nisam nasao, jer mi je ispalo jednostavnije... SAMO SAM ZAMENIO, da je resenje senzacionalno, nije pa ga zato nisam ni postavio, jednoastavno sta da vam kazem
jos jednom IZVINJENJE SVIMA. Ako je neko bio svojedobno na ES-forumu zna me kao KVIN, i znaju da sam pomagao i sakom i kapom....
Zadnja izmjena od KVINSOUND (28-06-2011 16:22:17)