Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Pozdrav svima imam problem pa ako moze pomoc,pegeut 206 2,0 hdi stajao bez baterije jedno 6 mjeseci nakon toga nece da upali,majstori ovdje u njemackoj kaze motor kompijuter mora novi kosta oko 1000 e sto se ne isplati, sta bi ste predlozili da auto proradi za puno manje para unapred hvala.
Doteraj u Srbiju, popravi pa prodaj. Mozda i zaradis neku paru.
Zadnja izmjena od urazapenje (11-07-2011 01:01:44)
Ma to ce na kraju da bude ,ali hteo sam sam da nesto uradim dali neko zna kako da deaktiviram wegfahrsperre (neznam kako se zove na nasem jeziku) mislim da je zbog nje blokirao komp.
Kao sto sam vec rekao ne mozes to sam uraditi, jer ti treba masa opreme, programi, znanje ...
Tu nema nikakve magicne kombinacije stisni dugme i drzi, daj kontakt i pali.
Kucaj u pretragu "BSI"
---> Neznanje je veliki izvor hrabrosti ! <---
wegfahrsperre- imobilajzer
To mi je jasno da bsi motorkomp i transmiter ilil kako se vec zove rade zajedno,sta bi mi od opreme trebalo da mogu da sinhroniziram ta tri dela kada bih recimo motorkop ugradio polovan.Imam malo iskustva sa autima a sto se tice programiranj radio sam resivere i telefone nebi reko da je neki problem ako covek ima opremu ,kablove,programe.pitanje dali bi moglo da se uradi sa lexija 3.
Taj sam auto kupijo bas radi tog da pokusam sam da nesto uradim kupijo sam ga za 700 mogu sutra da ga prodam ovaka kakav jeste ovde za nekih 1200 ali izazov je nesto naucit.
Kupicu i opremu samo da se napravi jer imam priliku da dodjem do vise takvih vozila pozzzzzz.
elprog web trgovina lexia 3 odlican alat za psa i samo znanje.dok neprobas nemozes da znas