Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
Pozdrav svima
dosao mi kolega s vectrom B 2000. god. 2.0dti klima mu prestala odjednom da radi ( automatska ) prosle godine punjena sa 5 godina garancije. Ocitam ga s op-com javi 2 greske koje se mogu izbrisat ali se odmah vrate :
55 change ecu i jos neka ali se ne sjecam tocno uglavnom je broj 26
probao actuator test i sve zivo i nece da pali kompresor uopce
dali to znaci da moram mjenjat ecu klime ili postoji nekakav popravak jeli imao netko iskustva s tim ?
hvala unaprijed
nisam ja lud, vi ste samo ljubomorni sto glasovi ne pricaju sa vama
Ha,ha,posteno sam se ismijao toj garanciji za klimu na opelu.Prvo taj ko mu je dao 5 god.garancije je ORGINALNA BUDALA i to je bubnuo samo radi reda,ali nebitno....
Drugo moze da bude prazna,da je crkla spula na komp.(99%),da su neki spojevi-kontakti,presostat...
Nemam sve sto volim,al volim sve sto imam!
pa i meni je bilo to nekako zanimljivo ali me bilo stid da se smijem covjeku u oci danas navratio kaze crko mu kompresor ali nisam bio ja kuci pa nisam osobno procao s njim. Vjerovatno si u pravu da je ta spula, a moze li se pravit ?
moze sxamo druga
Pa zašto ne odveze kod tog majstora koji je da 5 godina garancije ?
Ne pitaj me ono što ne znam !
Mozes viklovati tu staru ali najvjerovatnije izlazi priblizno para kao i nova....
Nemam sve sto volim,al volim sve sto imam!
ma momak bude u zagrebu i tamo mu je neki biser radio, a crkla mu u bosni... ma njemu nude cjeli kompresor za oko 250 maraka, ali ako je ta spula oko 70 cemu onda sve mjenjat ?
hvala na odgovorima
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka