Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Molim za pomoc. U pitanju je Corsa C, Easytronic, 03, 1.2, 16V. Auto nece da zavergla.Kad dam kontakt, popale se sve lampice,kao i obicno, ali na displeju umesto "N" svetli "F". Ponekad upali normalno i to se uglavnom desava poslepodne. Ujutro i navece nece da pali .Majstor kaze da je u pitanju aktuator kvacila i da se isti moze popraviti(popravka je od 15.000 - 25.000 Rsd) ili da se proba potraziti polovan. Da li se negde moze nabaviti polovan aktuator i da li bi jeftinije bilo prepraviti menjac na manuelni ?
p.s.
Danas uopste nije hteo da upali.
Mozda najbolje da se zameni manuelnim jer sa easytronic ima puno problema. Pozz
Prepreka je samo nasa masta...
Koliko bi to kostalo i sta mora da se menja ?
Citao sam, bas na ovom forumu, o cetkicama i drajverima. Da li mi moze neko pomoci?
Za prepravku na manuelni menjac traze oko 270e.
ajde pogledaj kad stisneš kočnicu dali ti rade šotp svijetla
ajde pogledaj kad stisneš kočnicu dali ti rade šotp svijetla
nemoj ovako javno
Stop svetla rade.Auto je ,juce poslepodne a i danas, ponovo palio ali ujutro i navece nece da upali.
jabuka napisao:ajde pogledaj kad stisneš kočnicu dali ti rade šotp svijetla
nemoj ovako javno
Ti ovdje dolaziš tražiti mušterije ili kaj? Slab i ti majstor ako ti ova informacija smanjuje posao.
ne niti bi prihvatio ijednog koji je ovde na forumu ja posla imam vise nego dovoljno
a ako je tebi u cilju da radis djabe i das ti musterija drzi predavanje samo izvoli ja sa takvima i ne razgovarm
to je uglavnom problem cetkice na motoricu.
Nakon duzeg vremena, da javim da je problem resen ali ne do kraja. Prebacio sam menjac na manuelni, ali ne radi mi rikverc svetlo. Da li je potrebno busiti kuciste menjaca ?