Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
vw cady 1.9sdi 2000god AEY motor nekad nece da upali.diagnostika nenadje ni jednu gresku.kad auto upali dok ga negasis radi ,alikad ga ugasis bude cesto da nece da pali.kad malo duze odstoji upali ponovo.zamenuo sam senzor radilice ali dalje isto.kad nece da pali onda nebaca gorivo pumpa .dao sam i direktno struju shut off ventilu .ima li ko neku idelju???
109
Evo kolega MNO26 ti je dao pravi odgovor, prvo na sta moras da obratis paznju
109
eh da je to dovoljna asocijacija. Znas kako je moras tacno da objasnis sta je. Vrlo cest problem kod svid tih godina. Pozzz
Zadnja izmjena od Digitech (28-09-2011 16:25:22)
Prepreka je samo nasa masta...
prelemio sam lemove na 109 rele ali i dalje zeza.
moguce ulozak brave probaj na guranje trebao bi cim ulazi dijagnostika ako nece onda pumpa
otvori rele 109 zna biti hladni lemova
kad izvadim rele premostim 30 i 87 onda pali.ili rele me zeza ili brava .
pa stavi nov nije skup a zajebavas se bez veze
ispitaj da li ti dolazi struja sa brave 15 (kontakt ON) na relej pin 86 ili 85 ,stalna struja bi trebala biti na pin 30 releja pa češ znati da li te zeza uložak brave
provjeri i masu releja 86 ili 85 iako u večini slućaja je kvar releja 109
mozda necita kod vidi dali se cuje kod pumpe kao da zui kod svaki folcvagen kad stavis dijagnostiku obavezno prikazuje daje imobilajzer zataio
mozda necita kod vidi dali se cuje kod pumpe kao da zui kod svaki folcvagen kad stavis dijagnostiku obavezno prikazuje daje imobilajzer zataio
Pa da necita kod zar mislis da nebi palio lampicu i kako bi onda palio kad prespoji rele.
@olivaro- zar ti nemas jedan instrument pa netreba ti ni to da proveris dali ti radi jedan rele? Brava te ne zeza jer 109 nema 15 sa brave nego iz ide na 30. Moze biti instalacija iz ecu jer ti on pali 109 pin 33 ecu na pin 85 rele na 86 imas 30 ili rele ili ecu a najcesce rele.
Prepreka je samo nasa masta...
zamenio sam rele 109 .videcemo.hvala svima na pomoc