Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Pozz kolege,
Vjerujem svima poznat problem na skoro svim serijama Peugeot-a:
Multifunc. display radi ujutro dok je hladan i cim se ugrije nakon nekih 5-6min. "prosara" se i pocne budaliti.
Ja sam pokusao prelemiti dva flata koji idu prema LCD-u, bez rezultata. Pokusao sam komplet hladiti Frostom, takoder bez rezultata. Prelemio sam sva sumljiva mjesta ali opet nista. Ne regauje ni na savijanje plocice ili pritiskanje flatova...
Po drugim forumima sam nasao da je problem u flat-u, i da prelemljavanje pomaze, ali meni nazalost nije pomoglo.
Dali je ovaj problem u stvari rijesiv, dali se isplati truditi oko popravke ili je neminovna kupovina novog displeja?
po meni nema dugotrajno resenje,jedino da probas da zagrijes flet sa specijalnom lemelicom koja sluzi za lemljenje fletova ali i to bez zamene celog fleta nece uspeti
Pocitah negdje jos po forumima da je navodno problem u samim kristalima unutar stakla. Navodno kada se kristali ugriju dobiju medusoban kontakt i da to stvara problem. Ne znam dali je ova teorija tacna?
nije..
Dobro, dakle ostaje da ili nevalja sam flat kabal ili procesori na njemu ili mjesto spajanja flat kabla iza procesora na flat koji ide direktno u staklo displeja. Ostaje jos samo pitanje dali je moguca popravka ili je neminovna zamjena.
Samo mjesto spajanja flat-a na stampanu plocicu ocigledno nije jer sam ga prelemio a rezultati su ostali nepromjenjeni...
Izvinjavam se sto dizem temu iz mrtvih ali imam isti problem. Zna li neko gde na ovim prostorima moze da se kupi displey za isti. Pozdrav svim ljudima dobre volje.
Covek se uci dok je ziv!!!
Blizu si Beograda i imas milion otpada pa protegni noge i potrazi...
ATM chiptuning Balkan +38269495496
francuze baci u otpad nemoj uopste da pokusavas da ih popravljas to je promasaj od automobila.
ja nikad nebi imao za novog pasata da mi nije skoro svaki dan neki reno citroen u radnji, treba ih slaviti kaze jedan kolega da se sa meseca vide piramide kineski zid i otpadi francuskih auta
Press F13 for IQ Test now !
Hvala na odgovorima ali nebi stavljao polovan zbog bas te boljke. Nisam lepo formulisao pitanje interesuje me nov displej kako bi zamenio ovaj. Samo lcd.
Covek se uci dok je ziv!!!
ja nikad nebi imao za novog pasata da mi nije skoro svaki dan neki reno citroen u radnji, treba ih slaviti
kaze jedan kolega da se sa meseca vide piramide kineski zid i otpadi francuskih auta
ja ipak ovo mislim za vw