Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Prosle godine me je izbudalio mercedes w211,koji god sam napunio morao je na dijagnostiku da mu poniste gresku da bi radio. Zanima me koju mi diagnostiku predlazete da moze ovo da rjesi,napominjem da nemam namjeru da se dijagnostikom bavim profesionalno vec samo da znam reci musterujama sta je u pitanju,dakle treba mi nesto sto moze da iscitava i ponistava greske auto klima.Razmisljao sam o Launch V ili VI,sta mi vi predlazete u tom cjenovnom rangu?
Pozdrav,
Mislim da to neće moći bez namjenske dijagnostike.
izgleda ce ti trebati za mercedesa star a za ostala auta zavisi koja su u pitanju, ne mora bas biti namjenska........
nema dijagnostike samo za klime pa će ti biti potrebna neka bolja univerzalna TEXA,LAUNCH ,B.B.a ponekad ni one nisu dovoljne pa treba namjenska
Pitanje je isplativosti ulaganja jer i ja vidim da stalno moram ulagati u nove programe i dijagnostike
mercedes moze i sa kts a i dosta drugih auta, njega su kolege zaboravile da uvrste......
best regards!
uglavnom svaka profesionalna univerzalna dijagnostika može pročitati i obrisati greške kod osnovnih modula,poput klime,motora,abs,airbag....za takve stvari netreba namjenska
Zadnja izmjena od tomy.virje (20-01-2012 19:59:55)
samo za ocitavanje i ponistavanje mi i treba, hvala na savjetima
i ja sam imao isti problem,
stim da mi je pokazao da nema gresaka a klima nije htjela da radi,
posle par uključenja kontakta je proradio sistem