Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
neki dan sam prijatelju odčepio mali kiler baš u pasata kaže da dobro grije sad bio je skroz zaćepljen nasuli smo sode bikerbone u posudu vode i malo ga vozali da postigne radnu temp onda smo skinuli oba crijeva od kilera a na povrat vode od kilera smo stavili obično crijevo od vode i stavili ga na česmu i pustili smo nako normalan pritisak vode malo po malo izbi svu nečistoču nazad vrijedi pokušat nema šta pokvarit ako ne uspije mjenjaj kiler
Nema pomoći to su sve kratkotrajna rješenja, opet se bude začepil i onda bude došla mušterija na reklamaciju i prigovarala, skidaj hladnjak i stvi novi, sve ostalo je samo glavobolja, a kolko već pišemo hladnjak je mogel biti već promjenjen
Ne pitaj me ono što ne znam !
dok se nakani nece mu ni trebati doce ljeto
ma nije hladnjak promijeniti neki bauk,za dobre novce sve je lako
u pravu si a malo sam ga procepio skino ulaz i izlaz i nabio crijevo od vode i malo jacim pritiskom isprao pa je dosta bolje
dok se nakani nece mu ni trebati doce ljeto
Ko drugom jamu kopa trecom slajdra
samo dobro cebe preko nogu i gas nece minus biti 6 mjeseci
uzmi sonu kiselinu i sipaj u crevo koje ide ka malom hladnjaku kabine i pusti 15 min sipaj vodu i isperi 2 do 3 puta tako i dobit ces sigurno grejanje jel sam ih tako ocistio jako puno dosad..a nije ni skidati to tesko sve to se da odraditi za 3 sata ako si to resio odraditi...
Strpljenje je gorko al' mu je plod sladak.