Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Pozdrav društvo !!
Evo ukratko opis problema nastalog nakon zamjene akumulatora.
Vit o 111 cdi 2004 godina, bio je bez ikakvog napona sat vremena, nakon montaže novog akumulatora normalno je upalio, primjetio sam da nema više automatskog paljenja kratkog svjetla koje je prije bilo aktivirano, na instrument tabli stalno svijetli "BRAKE" , i umjesto prijeđenih kilometara pokazuje samo (- - - - - - ). Probao sam očitati greške sa BB-om, ali nema mogučnosti ulaska u ABS, a niti u centralnu jedinicu.
Ima li rješenja, te koji dijagnostički interface preporučate za takvu vrstu auta.
Hvala!!!
Nosi to nekom ko ima Star dijagnozu. Ima ovdje vrsnih majstora blizu tebe, pogledaj i kontaktiraj..
Pozdrav
Nosi to nekom ko ima Star dijagnozu. Ima ovdje vrsnih majstora blizu tebe, pogledaj i kontaktiraj..
Pozdrav
Hvala kolega, imao sam slučaj sa jednim clk cabrio, nakon reparature anlasera, i također odpojenog akumulatora, nisam mogao porenuti mehanizam krova i otvaranje prtljažnika, i proradilo je tek nakon reseta u ovlaštenom servisu, stoga ču i ovog pokušati tako riješiti.
Nadao sam se da možda u ovom slučaju postoji rješenje, primjereno nama običnim smrtnicima. Pozdrav !
Dajan2008 napisao:Nosi to nekom ko ima Star dijagnozu. Ima ovdje vrsnih majstora blizu tebe, pogledaj i kontaktiraj..
Pozdrav..Nadao sam se da možda u ovom slučaju postoji rješenje, primjereno nama običnim smrtnicima. Pozdrav !
Neneee.. Meca je to, nije to za obične smrtnike...
Zadnja izmjena od Dajan2008 (15-02-2012 02:33:02)