Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Pozdrav svima, potreban mi je savjet u vezi Ibize.
Naime, trazim auto za suprugu i naisao sam na Seata Ibizu 1.2 (47 kW) 2002 godina. Auto je odlicno ocuvan, iznutra i izvana i mislio sam ga kupiti. Medjutim muci me kilometraza, auto je presao 145000 km, a prijatelji mi savjetuje daga ne uzimam jer za ovako mali motor ova kilometraza je prevelika - on dakle smatra da je motor poprilicno iskoristen i pitanje koliko jos moze izdrzati.
Nadam se da cete mi pomoci da odlucim da ili ne za ovu Ibizu.
Hvala unaprijed.
Joj i da je motor u malo lošijem stanju a koji je problem promjeniti karike i srediti glavu, cilindri sigurno nisu poderani.....
Osim toga baš me zanima koji to auto star 10 godina nema manje od 100-150 000 km ?
Ne pitaj me ono što ne znam !
Ma u redu je meni to sto je presao 150000, samo mi je dilema koliko se jos moze voziti to auto a da se ne mora raditi neki ozbiljniji servis. Zna li neko koliko kosta "sredjivanje" motora(karike, obradjivanje glave).
Hvala na odgovoru "predingli".
Oko 350 evra. Delovi i rad zajedno. A ti automobili su stvarno odlicni.
Zadnja izmjena od Jastrebov (03-03-2012 02:12:23)
Tko Leti Vredi , Taj Vredi I Zimi !!!!
Ko ti moze garantovati da li ce se nesto pokvariti na automobilu koji je star 10 god,ne bi trebalo,ali nikad se nezna,inace po meni odlican mali auto i svaka preporuka
Ma u redu je meni to sto je presao 150000, samo mi je dilema koliko se jos moze voziti to auto a da se ne mora raditi neki ozbiljniji servis. Zna li neko koliko kosta "sredjivanje" motora(karike, obradjivanje glave).
Hvala na odgovoru "predingli".
Prijatelj ga kupio novog, sad 220000 gazi, najozbiljniji kvar je bio auspuh ... dobar auto, naravno sve zavisi od prijasnjeg odrzavanja odnosno trenutnog stanja auta.
Zadnja izmjena od LuxBih (06-03-2012 01:58:41)