Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
pozdrav svima,imam problem sa elektricnim podizacima prozora vozacevih vrata i zadni desni prozor ne rade,kod vozaca sprobao sam motor direktno spojiti plus i minu normalno radi,osigurac provjeren ima plusa,imate li kakav savjet sto bi moglo biti
sajsooo
a žice u pregibima na vratima?
Zadnja izmjena od tomy.virje (07-03-2012 21:55:24)
prekontrolirano je to nema nikakvih oštečenja
sajsooo
pa onda ti je do prekidača ako radi direkt a pogledaj podizač vito ima problema s podizačima popucaju sajle ili se zagule pa teško ide staklo skoro isti problem kao u golfa 2 a i princip je sličan samo el motor vrti te sajle glupo rješenje menjamo ih svako malo da ne stvaraju otpor motoru pa komp ne da struju motoru
kada spojim plus i minus na motor stalko ide normalno gore i dolje,nisam primjetil da bi motor se sta mucil ili tak nest..nije do prekidaca je sam sprobal sa 3 druga prekidaca..
sajsooo
je napisao skrivenu poruku za korisnika: sajso144
hvala na odgovorima sutra cu isprobati pa javim..
sajsooo
Ima elektroniku sa relejima iznad suvozacevih nogu,otvori i pogledaj danas sam radio jednu
druze komandovanje podizacima na starom vitu je otprilike ko kada bi iste stavio na juga ,daj barem malo prvo ceprkaj pa onda pitaj, a za osigurac nemam reci prvo ako si to samo proverio i motor direktno,a pri tom ima plusa na osiguracu pa to je super glavno da nema na osiguracu prelivne cevi na diznama ,sta bi radio da je osigurac pregoreo ,resio problem zamenom istog?
poz