Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
znaci teska havarija otkino klipnjacu na 4 cilindru i razbio blok e sad sta je moglo biti uzrok i odgovara li polu motor od 74 kw
mozda dobro ulje
atm tuning
electronic key
------------------------
ma sve je moguce ali auto je stigao iz njemacke pre 1 mjeec i onda je zamjenjeno ulje na ostalim lezajima nema ostecenja samo 4 nego vise me zanima odgovara li blok od starije verzijesa 74kw
nisam siguran mislim da ne traži da je istog koda
Imaju dva motora sa 77KW dvije razlicite kode oznake BJB i BLS sad zavisi koji je kod tebe?
BLS imas u Golf 5 i Passat 6 gledajuci dihtung trebalo bi da odgovara BKX BXE blok, nemam ETKE kuci moze ti provjerit neko ko ima.
Mislim da od 74 kw ne odgovara to je od g4 gde je drugaciji zamajac, alnaser , ozupcenje(ukolikoima ublazivac vibracija),drzaci motora, kuciste sa hladnjakom za ulje. Imao sam isto slucaj na skoda octavia a5 2005 god. 1,9tdi takodje klipnjaca probila blok motora i ubacen kompletan motor od golfa 5 1,9tdi BXE koji je placen sa agregatima (kompresor klime , anlaser, alternator ,vakum pumpa, dizne, znaci sve) 1000 eura. Agregati sa octavie prodati tako da je ispalo jeftinije, brze, sigurnije i bez nepotrebnih problema oko jurnjave delova.Moj savet je drugi motor i teraj dalje jer ovako umesto 2dana radices ga 7dana
Mislim da od 74 kw ne odgovara to je od g4 gde je drugaciji zamajac, alnaser , ozupcenje(ukolikoima ublazivac vibracija),drzaci motora, kuciste sa hladnjakom za ulje. Imao sam isto slucaj na skoda octavia a5 2005 god. 1,9tdi takodje klipnjaca probila blok motora i ubacen kompletan motor od golfa 5 1,9tdi BXE koji je placen sa agregatima (kompresor klime , anlaser, alternator ,vakum pumpa, dizne, znaci sve) 1000 eura. Agregati sa octavie prodati tako da je ispalo jeftinije, brze, sigurnije i bez nepotrebnih problema oko jurnjave delova.Moj savet je drugi motor i teraj dalje jer ovako umesto 2dana radices ga 7dana
ovo je dobar i kvalitetan savjet.....brze i efikasnije i za tebe i vlaksnika
U jednoj kapljici vode ima vise savrsenstva nego u svim strojevima koje je covjek izmislio.
Titula je ono sto ostane nakon sto covjek zaboravi sve sto je naucio u skoli.
Albert Einstein