Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
na istoimenom mercedesu treba da mu se ugradi klima naravno bez menjanja instalacije klimatronici i sl. treba samo da se ugradi dodatni prdnji hladnjak i hladnjak mali unutrasnji i kompresor a prekidac za aktivaciju klime i kompresora hocu da mu stavim naknadno.ali problem je kako i preko koje zice da aktiviram perku od hladnjaka tu je sad problem posto ide aktivacija za hladenje preko motornog ecu.dobro bi mi dosao vas savet.hvala
Nije taj auto i klima na tom autu samo tek tako da se stavlja i spaja direktno, a ti kako hoces......
Prodaj i kupi auto sa klimom !
Ne pitaj me ono što ne znam !
W203 nema klimu?!
Pa zar nemaju svi automatsku dvozonsku?
Za koje je to tržište? Sibir?
Znam i ja jednog koji fabricki nema
hvala drugovi puno ste mi pomogli izvinite sto sam postavio ozbiljno pitanje ako bih hteo da se zezam postupio bih drugacije resicu sam problem na moj nacin.pozdrav
Pa ti kako hoces, ovdje je jedino neozbiljan nacin na koji hoces to sve da spojis, fino ti rekoh, nije klima za taj auto da se spaja direktno i sa 5 zica, a ti radi na svoj nacin............
pozdrav, covek je postavio korektno pitanje , ko zna kako ide nije problem, za onog ko ne zna dodaje se instalacija od SAM do presostata koja ima 4 zice , sve ostalo je isto , naravno kompresor,isparivac , kondezator , cevi....izvrsi se kodiranje u EZS i to bi bilo to....
best regards!
+ modul klime u kabini...
Sve to stoji i to zna svaki ozbiljniji majstor sta treba da bi sve bilo original, ali on ne zeli tako, on hoce da direktno spaja i ventilator i kompresor........
Pozdrav Dajane, naravno, posle sam procitao njegove postove i zakljucio da je vrhunski majstor
best regards!