Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Bio sam na servisu zbog remenja,to i nije tako strasno da mi majstor nije proipcio vijest kako mi je kvacilo pri kraju i da kad prvi put proklize da mi preostaje oko 15 km voznje kad ce u potpunosti otkazati.Drugo je da mi je takodje i zamajac "rikno" (daje zvuk kao da netko baca kovanice).Njegova procjena je da ce me to kostati oko 10 000 kn(1500€)...Pitanje... Dali je netko upoznat sa tim i sta je najbolje ucini,osim zamijeniti auto za sta trenutno nisam bas u mogucnosti?
A4..1.9 TDI..90 ks..97god......
Plivajuci zamajac?
Raspitaj se na jos nekom mestu, mislim da moze jeftinije da se nadje.
nadji zamajac od A-80tdi i nov set kvacila i to je to - ovde kod mene kad tako radim nije vise od 200e -delovi
Zadnja izmjena od MN026 (18-05-2009 15:42:10)
potražiti zamjenski set kvaèila bez ublaživaèa pozdrav
Taj te majstor straši to vjerovatno što je sluèaj kod tog vozila zveckaju opruge u lameli ono što ti se može desiti je da ispadne opruga iz ležišta i zapne izmeðu korpe i da ne odvaja kvaèilo pogotovo rikverc jer nema sinhrona a prva tvrdo da se šalta moj ti je prijedlog da što prije skineš mjenjaè i zamjeniš lamelu samo što je najjeftinije akoo bruji druk ležaj kada ga rukom okrenes zamjeni injega ako auto ne misliš prodavati uglavnom ne vozaj nego radi što prije jer æeš naèiniti veæu štetu (korpu kvaèila) Poz...
Kolega je upravu ispadnu opruge i obiæno zna podrhtavati kad ideš u nazad.
Gospodo kod plivajuceg zamajca na lameli nema opruga,lamela je ravna ploca sa nekoliko rura.ulogu ublazivanja udaraca ima zamajac
Pirke
kod nekih modela kod nekih je klasika od lamele