Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Dali neko koristi ovaj osciloskoip za autodijagnostiku USB Voltcraft DSO 2090, planiram da ga kupim pa me interesuje kakva su vasa misljenja, kakav je u radu, dali je brz, radi li stabilno i moze jos neki odgovor vezan za njega, inace po njegovim karakteristikama rekao bih da je ovo stvarno dobra stvarcica, i ima li mogucnost snimanja signala u komp?
Evo slike kako izgleda:
Nije je znanje znati i za sebe ga zadrzati, vec je znanje znati i potrebnima ga podeliti!!!
Dali je moguce da niko ne koristi ovakav osciloskop pa ne moze dati nikakav komentar?
Nije je znanje znati i za sebe ga zadrzati, vec je znanje znati i potrebnima ga podeliti!!!
neznam za njega ali ja imam dva actia i atal,ustvari ovaj drugi je isto actia ali se radio u ceskoj i zvao se atal a sad je sve actia.boli glava su oba mada koristim vise ovaj drugi jer je i sastavau mobilnog uredjaja at520m i ima automatsko prilagodjenje kojem god hoces elementu motora ,onaj prvi je preko laptopa.vrlo bitno da se nebi zezao je to automatsko prilagodjenje kojem hoces senzoru mada mozes i sam da odredjujes parametre. sada treba kupiti i jedan rucni za teren tj van radnje makar i 10-15 metara jer se ozbiljne stvari ne iznise van.ali moj savet je da dodas jos malo para pa uzmi mototester kojim pokriva i osciloskop--mnogo mocccna stvarnarocito zbog amper klesta
etcsk radi kvalitetne usb osciloskope,a nisu ni skupi
ja ga koristim,, i zadovoljava, kvalitet je ok, nije kineska roba, cena je dosta niska po meni u odnosu sta se dobija,
radi u 2 kanala i ima mogucnost snimanja liveparametara
brzo ce ti se isplati
bolje biti MRTAV pijan nego MRTAV trezan!!!!!