Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
kad smo vec kod montera molim sve da se izjasne ko su....
prosto svi koju su se javili na ovu temu u kojoj ucestvujete da pomognete nekom koji vas ponizno oslovljava....
ako ima u vam iole ljudstva bojkotovat ce te temu....
@)).....
Ovo monteri je se odnosilo na majstore u kraju gdje živim a ne na forumu! Nemam razloga da ikoga vrijeđam.
Zaboravi majstora (iako su ovdje većinom monteri). Ako mi možete pomoć savjetima na što obratit pažnju.
dobro doli smo do kraja,nasu profesiju znas,a cime se vi bavite koja je vasa profesija mozda za tebe nacinimo neki nadimak ili zamenicu...
@)).....
Molim te pročitaj moj post iznad, krivo ste interpretirali. Članove ovog foruma doživljavam sa poštovanjem, te čitajući teme vidim da dosta ima strašno znanje a i iskustvo. Jesam li ja čime slučajno ikoga uvrijedo ovdje? NE!
gle sad zar tebi nije jasno monter je ISTI ka u evropim ka u americi ka u japanu ka na severni i juzni pol....tako isto je i za pekare,zidare,molere i sve postene ljude...
@)).....
i jos nesto ti isti monteri placaju drzavi porereze imaju radnike,radnici imaju porodice,svi oni crnog kruha i hleba jedu....
sjeo si za kompjuter i mislis da si popio svu pamet svijeta,varas se mene mozes smatrat nistavilom... mnoge ljude ovde i u svakoj drzavi bivse juge smatram svojim bliskim prijateljem i neke sam i licno obisao i upoznali se i sl. svijet je mali zemlja okrugla...
TI NISTA DALJE OD METRA KOLIKO SI UDALJEN DO KOMPJUTERA NE VIDIS A NE DA CIJENIS NEKOG KOJI TI POMAZE....
Zadnja izmjena od internet majstor (18-01-2013 02:17:22)
@)).....
Slušaj ti, kako uopće možeš tako pisati o meni a uopće me ne poznaješ!?! Za tvoju informaciju, cijenim svaku djelatnost, al monter novih dijelova na auto nije isto što i majstor, dakle bit riječi "monter" u ovom izrazu je ta da ovdje većinom se mijenjaju dijelovi a malo tko uopće obraća pažnju na neke simptome (recimo kao što je ovaj kod mene) dok se auto totalno ne pokvari TOČKA.
ne rece na ono glavno a to je tvoje zanimanje i struka u biti mozemo i tebi dati naziv ili neku zamensku struku....
@)).....
Da uopće čitaš pažljivo a manje pametuješ u prethodnim postovima bi mogao izčitati moju struku.
Ne želim više ići u offtopic, majstor se može javno ispričati
ne rece na ono glavno a to je tvoje zanimanje i struka u biti mozemo i tebi dati naziv ili neku zamensku struku....
Vratimo se na temu ... ili ce mo pod kljuc.
pod kljuc,imenuje i naziva ovde kako mu se prohte i jos jedan u nizu padabranaca koji bi sve na tanjir da se servira...
@)).....
Padobranac priznajem da jesam, al ovdje nikoga nisam nazvao kako ti kažeš. Neka moderator sam ocjeni.
acom napisao:Vratimo se na temu ... ili ce mo pod kljuc.
pod kljuc,imenuje i naziva ovde kako mu se prohte i jos jedan u nizu padabranaca koji bi sve na tanjir da se servira...
Gospodo monteri, dozvolite ljudima da pitajuuuuu.
ima u tvom kraju i kvalitetni majsora a ne samo montera.poz.zemljak.
Zadnja izmjena od petar (18-01-2013 16:32:26)