Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
Pozdrav, ima li netko service manual za Vita, 2004 godište, 115 CDI? Dobar prijatelj ga je nedavno uzeo, pa bi volio to imat. Hvala.
A što je to točno tvoj dobar prijatelj uzeo? Ima li to neki naziv?
Pa, Mercedes Vito, putnički, 2004 godište, 150 KS, dizel, extra lange, 8+1 sjedala; ovo je sve što znam, ne znam jeli dovoljno.
Kako se zove taj manual?
Nema na tom autu sam svoj majstor, kaj će mu manual ? Niti ulje ne može promjeniti, zapravo može i onda takvi dolaze meni da im "lampicu resetiram" a ja naplatim 150 kn jel mjenjao ulje ili samo lampicu resetirao
Ne pitaj me ono što ne znam !
@predingli Dobro sad, ne treba sad svatko sve raditi, to se slazem, ali to nije odgovor na pitanje.
@VeleHr Da, postoje servisne upute za Vito od tvog prijatelja, i to dosta detaljne. Ukljucuju upute za odrzavanje sa svim potrebnim specifikacijama i podacima, a sastavni dio toga su ti i upute za uobicajene popravke, momenti pritezanja vijaka, elektricne sheme i jos puno toga korisnog. Nekima je problem sto je to sve u paketu i malo je poveliko, ali isplati se... Zove se WIS od Workshop Information System i dio je EWA-Net sustava.
Potrebno je to ili kupiti legalno ako si ovlasteni servis ili ilegalno "skinuti" i instalirati. Posto ovaj forum ne podrzava ilegalne aktivnosti ja ti ne mogu dati direktne linkove za skidanje ali vjerujem da to mozes naci ovdje:
Pozdrav
Svaka ti je na mestu Dajane
Odlično, puno hvala Dajane. Ovo će svakako dobro doći za upoznavanje s Vitom. Još jednom hvala. Lp.
Ovako odgovaraju veliki maistori veliki ljudi svi su mu odgovori na mjestu jeddnostavno čovjek želi pomoći
@predingli Dobro sad, ne treba sad svatko sve raditi, to se slazem, ali to nije odgovor na pitanje.
![]()
@VeleHr Da, postoje servisne upute za Vito od tvog prijatelja, i to dosta detaljne. Ukljucuju upute za odrzavanje sa svim potrebnim specifikacijama i podacima, a sastavni dio toga su ti i upute za uobicajene popravke, momenti pritezanja vijaka, elektricne sheme i jos puno toga korisnog. Nekima je problem sto je to sve u paketu i malo je poveliko, ali isplati se... Zove se WIS od Workshop Information System i dio je EWA-Net sustava.
Potrebno je to ili kupiti legalno ako si ovlasteni servis ili ilegalno "skinuti" i instalirati. Posto ovaj forum ne podrzava ilegalne aktivnosti ja ti ne mogu dati direktne linkove za skidanje ali vjerujem da to mozes naci ovdje:
Pozdrav
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka