Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Pošto nisam imao dodira sa tom tematikom interesira me koliko na ovim nasim prostorima ( prvenstveno me zanima to u BiH) košta chip-tuning za pomenuto vozilo, ali da je tuning file pouzdan. Znam da se kod njega mora vaditi motorna cetrala i eprom, što u mnogome otežava posao za razliku od Golfa 4 gdje se sve to može odraditi preko OBD prikljuèka.
Dosta puta sam èuo da tuning šteti pogonskom agregatu, ali opet da to toliko šteti nebi to ljudi radili u svojim vozilima.
Ako nisi budala i ako je tuning odradio netko ko imam pojma o stvari nema nikakve ¹tete za pogonski agregat!
Za cjene u tvojoj regiji te¾ko, da ka¾em ali za pouzdan tuning ovog tipa raèunaj 100 - 200 eur.
Ako ima¹ vremena i interes onda odaberi drugi put, potra¾i nekoga ili nabavi wilem programmer, ako nezna¹ sam sa lemilicom zamoli nekoga ko ima, a soft za remap nalazi se ti na ovom forumu, tra¾i ecm 2001 sa drajverima za tvoj tip motora.
Hvala na odgovoru. Sto se tice lemilice imam ju. Koristim ju cesto kad imam vremena, nazalost willem nemam, seeprog imam isto kao i da ga nemam za to sto mi treba. Soft cu naci....