Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
na renaultu meganu 2 1.6 16 v iz 2008 sam jucer promijenija kiler klime napunija plin i nakon toga nece da pokrene kompresor auto ima automatsku klimu bosch ne cita nikakvu gresku neki kolege su mi rekli da na tom vozilu kad ostane bez plina treba na clip ponistiti greske pa bi molio ako se netko sa time vec bavio da pomogne. hvala
to je kod francuza normalno probaj nekom drugom dijagnstikoma ako imas nekog sa clipom najbolje je sa njim
Nema potrebe poništavati grešku provjeri jeli presostat mjeri pritisak u parametrima čest problem
je napisao skrivenu poruku za korisnika: gemelli
nevjerujem da treba baš clip za to...i sa univerzalnom dijagnostikom se može obrisati greška..al tebi nije to problem..provijeri ti u parametrima kakve informacije daje presostat..
kolega nebi se složiosa time da neće raditi ako nisi poništio grešku iz višegodišnjeg iskustva sa renolin govorim pozdrav
Ima potrebe itekako!! [.]
je napisao skrivenu poruku za korisnika: jurica jurić
U jednoj kapljici vode ima vise savrsenstva nego u svim strojevima koje je covjek izmislio.
Titula je ono sto ostane nakon sto covjek zaboravi sve sto je naucio u skoli.
Albert Einstein
je napisao skrivenu poruku za korisnika: jurica jurić
Kolega slazem se, ja sam to isto rekao, mada kolega jurica kaze da nisam u pravu, izgleda ipak nema dovoljno iskustva sa njima
proveri koji tip klime je izabran da nije slucajno manulna
je napisao skrivenu poruku za korisnika:
dečki otišli ste predaleko s tim poništavanjem grešaka i prepucavanjem..čovijek sam kaže da bosch ne čita nikakvu grešku...znači šta da briše,kad grešaka nema...možda je presostat prolupao pa daje krive informacija...ako ima plina u sistemu,a nema grešaka,ne znači da nepostoje greške..prođi kroz parametre,tamo sigurno nešta ima...
je napisao skrivenu poruku za korisnika: tomy.virje
Zadnja izmjena od dragan_s (25-06-2012 03:05:50)
U pravu si kolega Dragane,mora se obrisati greska,imao sam i ja takav slucaj! A zasto kolega ne proveri napajanje kompresora, mozda je on crko
Bosch KTS 570
Eto vidis...
Bio bih ti veoma zahvalan ako bi napisao koja je to greška bila u vezi klime da je kts nije video, a clip jeste.
je napisao skrivenu poruku za korisnika: acom
Nemam sve sto volim,al volim sve sto imam!
I ja se slazem, najbolje bi bilo da acom sve odgovore oko rjesenja ovoga stavi pod hide jer ovako ostace barem jedan koji nije izmjenjen.....
danas radio klimu na meganu 2.TEXA ne očitava grešku ,a pritisak klime u parametrima 0 ,Launch diagun očitava grešku presostata klime ,tako da svaka univerzalna ne čita dobro reno.
Slazem se u potpunosti sa Draganom_s.......neverovatno!
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka