Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
mušterija normalno plaća to se mora zanjeniti iz preventivnih razloga
a ovaj stari ću ti probat napraviti pa ako uspijem javiću ti
kao što reče vili van der pakšu TREBAĆE PRSTI GUZICI SVRBLJIVOJ
vlasnik je doneo novi ecu (kupio ga neznam od neki otpad) a stari je ostao kod meni sa immoboxom i kljuc sa brave,i na kraju me je pocastio sa plus 20 eura za muka iznad moje cene sto sam mu rekao tako da nema nezadovoljnoj stani,vuk sit ovce na broj, a vi produzite da se podsmevate nekom ko se obrati za pomoc svaka vam cast,ali kako je bog niko nije.pozdrav
Ja lijepe musterije svaka mu dala,gazda iako vozi puntica a ne mecku.
Dug ne podsmijavam se pogrešno si shvatio bio je cilj šala,a i navodim primjer iz svojih iskustava sa dijelovima koji su zamjenjeni džaba.
vlasnik je doneo novi ecu (kupio ga neznam od neki otpad) a stari je ostao kod meni sa immoboxom i kljuc sa brave,i na kraju me je pocastio sa plus 20 eura za muka iznad moje cene sto sam mu rekao tako da nema nezadovoljnoj stani,vuk sit ovce na broj, a vi produzite da se podsmevate nekom ko se obrati za pomoc svaka vam cast,ali kako je bog niko nije.pozdrav
kao što reče vili van der pakšu TREBAĆE PRSTI GUZICI SVRBLJIVOJ
mb73.....svaka mu dala(vode iz bokala)....:D....ko radi taj i gresi ,dvaes godina star punto se ne moze raditi dijagnostikom , svaki jack ,,potencionalan prekid,, nije on pravljen da se vozi dvaes godina,samo na balkanu majstori prepravljaju ,leme,ciste,pritezu,,,,,na zapadu ,ako je diag prijavio bombine, bombine se i menjaju bez da se neko ljuti na majstora ako je kvar i dalje prisutan.....
al me prcaju ovi smajlevi kako da znam koji je sad prikazan