Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Pozz,ako moze pomoc oko ove astre
klima je dopunjena, ne ispusta nigde
odradsjeno vakumiranje, sipano 700g gasa, ulje uv tecnost
klima radi na vozackoj strani,, suvozacka neradi, duva kao bez klime
klima je maunalna ima dugme AC
Motorić, klapna zaglavila, zubci se izlizali na motoriću, pukla osovina klapne. Nađi u tehničkoj dokumentaciji gde šta stoji pa probaj sam popraviti.
Ja sam sebi radio na Citroenu C5 .
Žile
Nije ni slinco kao kod tebe, kod tebe je digitalna dvozonska klima i lijeva i desna strana potpuno odvojeno rade, dok kod njega ima "jedna klapna"......pregledaj malo vizuelno mozes li sta uraditi ali mislim da je ocigledno da tabla mora napolje, vjerovatno je u njoj neki problem mehanicke prirode......
Motorić, klapna zaglavila, zubci se izlizali na motoriću, pukla osovina klapne. Nađi u tehničkoj dokumentaciji gde šta stoji pa probaj sam popraviti.
Znam da nije k'o moja, ja ne znam kako je to rešeno kod njega, a mora da je do neke klapne.
Nije ni slinco kao kod tebe, kod tebe je digitalna dvozonska klima i lijeva i desna strana potpuno odvojeno rade, dok kod njega ima "jedna klapna"......pregledaj malo vizuelno mozes li sta uraditi ali mislim da je ocigledno da tabla mora napolje, vjerovatno je u njoj neki problem mehanicke prirode......
Mrčela napisao:Motorić, klapna zaglavila, zubci se izlizali na motoriću, pukla osovina klapne. Nađi u tehničkoj dokumentaciji gde šta stoji pa probaj sam popraviti.
Žile
Gledao klapne bez skidanja , sve funkcionise
izgleda da mi negine skidanje table
, po recima musterije " kad je dopunjena klima radilo je par dana dobro"
menjali smo hladnjak klime zbog curenja,
danas {posle 10 dana} izvucen gas ,onoliko koliko i sipan ne curi nigde
,napunjeno ponovo i probano i radi samo leva strana
klapna za vruce -hladno radi normalno dok radi klima, obe strane biju vruce na toplo,
kad okrenem na ladno ,leva hladna ,desna topla
Nešto je u tom tunelu. Ja imam tehničku dokumentaciju za Citroen vozila ,što ti ne znači ništa. Ako ti imaš šemu toh sistem, tunela , možda bi lakše došao do rešenja.
Uglavnom je to teška zaebancija.
Srećno druže!
Žile
Hvala,
kad resim , tj ako musterija pristane na rasturanej, javljam rezultate