Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
pozdrav postovani, pomenut auto pravio je problem 5-6 meseci povremeno je palio kontrolna lampica motora i kad ju je upalio nije htio promiti gas to se je desavalo vlaskiku jedan do dva puta mjesecno,kad sam spojio na dijag imalo je gresku p01631, i kad sam je obrisao lampica je nestala i auto lepo palio ,evo sad pre dva dana javio se vlasnik da mu auto nije upalio,otisao sam ista lampica iste greske,ali nisam mogao da je upalim,danas sam skinuo pumpu vp44 i kad sam je stavio na sto vidio sam da one dve zice sa senzora za automatski sauh koji ide iz elektronike do senzora na dno pumpi bile su ogoljeni i su se dodirali medjusebno,dal je moguce da za taj spoj auto nemoze upaliti mada mislim da auto bi radilo sa krekanjem na ranije paljenje imao sam isti slucaj kod vw pasat golf3 i toledo tdi,e sad neznam dal da posaljem pumpu na reparacije ili da izoliram zice i da vratim nazad pa da rizikujem dupli rad, vlasnik je ispod nule sa novca i kaze da nema para da kupi novu karticu i da plati reparacija,
znaci interesuje me dal je moguce da je to uzrok nepaljenja auto poradi spoj i ogoljeno ozicenje,bio sam duzi i ispricavam se ali bas me zanima vase iskustvo hvala vam na svaki savjet pozdrav i svako dobro
Ako nema para neka ide peske! Pa valjda cete odneti bosisti da proveri pumpu, tj. elektroniku pumpe!
salji na reparaciju,ako se budes povijao da taj nema para za popravku odna ce da te jase i da prica los si i dva puta isti posao radis.....
parkiraj auto kad dobavi pare nek radi pumpu ti svoje utroseno vrijeme uzmes druga auta i pravis da bi zaradio....
@)).....
moze se to lako popravit
ima ih sto to rade za par eura
atm tuning
electronic key
------------------------
najgori su ti sto nemaju para kad je dat pare na auto sa vrata majstore nemam para
posaljio sam pumpu na reparacije i videcemo sta ce da vrati hvala vam puno pozz