Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
pozdrav ovaj auto povremeno se ugasi u voznju i par minuta nepali,kad se auto ugasi nece se spoiti na dijagnostiku,a kad radi dijagnostika cite motornu elektroniku kako treba msa 15 je racunar evo greska koja se pojavlja DF017 -main relay control circuit,relay cut too early -intermittent. to je sve so se pojavlja od greske menjao sam modul za grejaca onaj veliki pod haubi sa aluminsko kuciste e sad gde se nalazi taj glavni rele za motorni nisam uspeo da otkrijem dali je hladan lem ili nesto slicno hvala na svaki vas savet pozdrav i prijatan ostatak dana
Daniel modul do akum je kaput menjaj
Daniel modul do akum je kaput menjaj
Scenic 1 nema nikakav modul, samo osigurace i releje.
Kako mrzim kad neko daje savjete koji su nigdje veze, ako ne znas poklopi se i cuti, kolega je u pravu, imas samo osigurace releje , ili je do glavnog releja od ecu ili je u ecu problem.....
kad se desi da ugasi upali se sijalica za grejaca i kraj,ugasi kontakt i opet probas upali ali trokira i varira gas,neznam sta vise izludio me ovaj auto..............msa 15 neznam dali bi odgovaralo od golfa za probu ili razlicni su pinove ovo neznam ako je neko imao iskustvo
pretresi instalaciju ona te zeza
Pardon pomjeshao godishte
Znam DA reno je veliki problem sa instalaciju ama od relej do msa IMA napajanje,stavio Sam drugu elektroniku na bos I see je is to neznam vise sta DA prezimam,......
je napisao skrivenu poruku za korisnika: daniel tdi
Imas pravo I to cu sutra DA proverim
a i loše mase, ipak je to Reno, masa na ECU? ...
Cudi me so mad se zagreje motor tad pocne DA gasi dok je hladan nema problem
poludeo me ljudi neznam sta vise da mu radim evo ceo dan sam izgubio i nece i nece kad je hladan radi odlicno stom dostigne rad.temperaturu upali lampica grejaca,zatreperi motor i ugasi,opet pokusam upali ali na par sekunde i opet gasi trokirajuci,rotor dobar druga elektronika pumpe i neznam sta vise kad ugasi ne prekine struju na dizna na bos pumpe,znaci ima napajanje proverio sam i faza i nula na ecu sve je dobro,zaista neznam sta vise da mu radim..............
Dali ti se ova greska ponovo vraca? Ona je u vezi releja za grejace ako se ne varam? Imao sam slucaj bila je zica u prekidu izmedju releja i Ecu! Ako se ne pojavljuje onda mislim da je Ecu u pitanju!
Zadnja izmjena od Sasa1980 (02-06-2015 18:30:14)
Bosch KTS 570
da ga ne zeza dobavna pumpagoriva bez obzira na gresku.
Nisam siguran da ovaj model ima pumpu u rezervoaru? Ali naveo je da nemoze da komunicira sa Ecu i trenutku kada nece da pali!
Bosch KTS 570
je napisao skrivenu poruku za korisnika: daniel tdi
ja sam mišljenja kao i kolega "bjeli"
Evo sad ulazim kuci resio Sam .bio je sensor radalice
A na dijag samo jednom ga je pojavio pre dva Dana I vise se ta greska ne ponovila.Dana's sa stavio novo sensor I see je OK sutra idem na probnu voznju hvala vam punk na svaki gas predlog I pomoc,pozdrav I sve najlepse
Pa ti ne objasnjavas problem kako treba! Naveo si da nemozes komunicirati sa ecu kada auto ne pali! Nemoj mi samo reci da nije komunicirao zbog senzora radilice
Bosch KTS 570
A i nisi spominjao za tu gresku za senzor da je bila, pa majku mu ne ide to tako......
ide to tako samo do kada ce da pravi nekog budalom ovde jer bi graske pasulja pomogle koliko i vidoviti milan....
nece vise ni oni da gataju za 1kg kocke i 100grama kafe...oni tarifu imaju 20e pa nagore...
Zadnja izmjena od internet majstor (04-06-2015 13:19:47)
@)).....
Nisi bas morao javno da pises
ma nisi im se trebo zahvaljivati nista ti nisu pomogli kad ih prcas od pocetka teme