ELPROG FORUM

auto dijagnostika, auto dijagnostički alati, autodijagnostički programi, autodijagnostika

Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.

#1 08-12-2024 15:00:07

jozo1986
Član
Registrovan: 11-07-2010
Komentari: 5

Chevrolet Aveo 2010 prikaz brzine

Pozdravljam! Kolegin stari ima stari Aveo iz 2010 s 1.2 motorom benzin.
Crko mu je senzor brzine na getribi i stavio sam mu novi i obrisao grešku. U vožnji prikazuje manju brzinu i kasnije mijenja stanje na odometru. Nakon toga sam mu stavio još 3 senzora drugih proizvođača i sve je isto. Na kraju sam naručio original GM senzor iz Koreje i nema promjene. Naletio sam na kilometražu s istog auta i stavio nju i sve je isto. Nisam imao više vremena pa sam batalio. Lik je posjetio i ovlašteni servis i ništa nisu napravili. Dash je dizajniran za km/h a kazaljka,iako se diže fino i zdravo,ne diže se u dovoljno i u skladu s brzinom u kilometrima nego dosta manje pa sam mjerio udaljenost i shvatio da se odometar okrene za 1 ali 600 i kusur metara kasnije nakon što prijeđem stvarni jedan kilometar pa sam definitivno shvatio da prikazuje prijeđene "kilometre" kao milje a tako i brzinu jer štajaznam kad vozim po GPS-u 85 na tabli je kazaljka na nekih 50-ak. Izgleda da je kompjuter nakon što je prvi senzor crko poludio i vratio se na milje a kako to vratiti u km/h pojma nemam pa ako imate kakav savjet bio bih zahvalan. smile

#2 12-12-2024 00:20:26

Sasa1980
Expert
Iz: Lausanne
Registrovan: 01-05-2012
Komentari: 1,158

Re: Chevrolet Aveo 2010 prikaz brzine

Na levoj rucici za zmigavce imas dugme ( MENI) i na njemu mozes da menjas

Bosch KTS 570

Board footer