Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
Molio bih nekoga da mi odgovori a imao je slièan problem. Golf lll 1,4(44Kw) ima problem na elektronici. Tražim majstora koji ima reprogramator novije generacije ALL11 ili LAB-tool. Oznaka èipa koji treba reprogramirati je (87c510) i oznaka kompjutera je Bosch 0 261 203 613/614. Golf je 95 godina. Ja sam u Slavoniji ali valjda nije problem to poštom odraditi.Hvala
Sta tebe muci konkretno na tom golfu
Molio bih nekoga da mi odgovori a imao je slièan problem. Golf lll 1,4(44Kw) ima problem na elektronici. Tražim majstora koji ima reprogramator novije generacije ALL11 ili LAB-tool. Oznaka èipa koji treba reprogramirati je (87c510) i oznaka kompjutera je Bosch 0 261 203 613/614. Golf je 95 godina. Ja sam u Slavoniji ali valjda nije problem to poštom odraditi.Hvala
Alo Lega...sta to tebe muci..nisi nam jasan..nisam u garazi pa da znam jel imam sta za 87c510 a nisam ni dovoljno pametan da to sve pamtim..
pa kao sto kaze kolega vulep...sta to tebe muci na staroj krami da trazis programer novije generacije ? e tu si nas nekoliko zbunio..
javi pa da vidim kako te rijesiti ..ima nas dosta u Slavoniji koji te mozemo odraditi ...samo da znamo sto?
eto pogledah po garazi sto imam i nemogu ti odraditi taj 87xxxx..no ne znam zasto se i opterecujes sa tim..najdi polovnu kutiju imoboxa..nadi bilo koji kljuc sa staklenim cipom unutra..procitamo kod iz boxa i uparimo ti cip..tebi ostaje na autu odraditi jednostavnu proceduru sa vagcom..ako na autu nemas box jer taj motor selis u jedinicu golfa i to nije problem trebas svega 4 zice za box a samo jedna ide u motorni ECU..
Zadnja izmjena od carclima (21-12-2009 20:04:57)
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka