Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
Tema zatvorena
calkulator 4 digit
becker 5 digit
Lijep pozdrav.Dali netko ima redoslijed upisivanja koda za becker.Mislim ono pritisni to pa to itd.
Lijep pozdrav.Dali netko ima redoslijed upisivanja koda za becker.Mislim ono pritisni to pa to itd.
Prosto, upises cifre direktno, kao kada se kuca na kalkulatoru.
Hvala lijepa.Ali mislio sam na autoradiju,kada upisem zadnju cifru,dali treba jos nesto stisnuti dabi bio prihvacen cod.
Ma negdje sam ja imao jednu web stranicu gdje ima objasnjenje za dosta modela.Pozdrav
kada utipkaš kod samo pritisnuti traženje stanica..
kada utipkaš kod samo pritisnuti traženje stanica..
Poruka na koju si odgovorio je stara 3 mjeseca.........ili da se uveca broj odgovora.pozzzzz
sory,nisam ni pogledao datum.
molimza pomoc kupiosam neki gps na njemu samopise gps nema nistadrugo ni koji je proizvodjac niti koji je model jedino sto znam u system info pise software version:v3.0.5.21 romversion:32c.yf30.f.5.16 i oem info:yfpnd32c molio bih ako neko zna nesto otome da pomogne problem mi je tmc neznam dali u sebi sadrzi prijemnik program koji je instaliran je igo8.3.2
imam mercedesov radio i zakodirao mi se kada sam skinio klemu a neznam kod...kako da ga dekodiram pomocu tih vasi programa tj. sta da sa njega upisem da mi program izbaci šifru...hvala
prosto ... izvadis radio,rastavis skines eprom iscitas njegov sadrzaj i taj sadrzaj okacis ovdje,nakon toga ce ti neko od kolega izracunati code u protivnom napisi odakle si da ti damo preporuku najblizem nasem kolegi za kojeg se provjereno zna da radi tim poslom
pozz...
UCOT - Universal Code Off Tool
becker be41
moze kod. unapred zahvalan
Zadnja izmjena od skyline-GTR (06-10-2011 09:41:46)
moze malo sutra nista iz serijala pozzzzzzz
kad bi znao gde je taj 24lc02,i sta je to
bar znas gdje ima neki elektronicar sto pravi auta pa njemu odneses on sigurno zna da se nemucis
atm tuning
electronic key
------------------------
Pomozite čovjeku.
Ovako ;
1-Skineš Eeprom
2-Pročitaš sadržaj
3-uzmeš calculatur i upišeš Hex
4-Pretvoriš u Oct i tako dobiješ Code sa 4 ili 5 digita.
5-Upišeš u radio.
E, bas si mu pomog'o. Pa zar ne vidis da ne zna sta je eeprom, kako onda ocekivati da ga procita i cime.
Najbolje je poslusati savet kolege koyota.
odjavit cu se sa foruma radi ovakvih
pa ako neko nezna ni sta je tocak ni kako se skida zasto mu objasnjavat kako se mijenja zglob ili plocice
aja ibro al imas debele zivce
atm tuning
electronic key
------------------------
imao, locked
pozz...
UCOT - Universal Code Off Tool
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
Tema zatvorena