Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Zanima me zašto VAG-COM izbacuje stalno grešku halovog davaèa, znaèi ja grešku obrišem a ona je uvijek aktivna, struje ima na svijeèicama e sada me zanima dali je senzor Hall povezan sa pumpom goriva jer ona ne radi a struje ima na njoj,po meni je pumpa ali kakve veze ima sa Hall-ovim davaèem.
Pazi ovako kod tih motora zna javljat halov davaè kada auto ne radi ako ti ima iskre na svijeæicama onda nije do halovog davaèa tu po svemu kako je navedeno problem je u pumpi goriva.
Od kada sam sebe uhvatio u laži nikome više ne vjerujem
kao sto je kolega rekao grešku hall davaèa uvjek izbaci kad motor nje upaljen kao kod starijih opela senzor radilice.Tu ti je pumpa krepala ako imaš struje na njoj a ona neradi.Može biti i kabal u rezervaru pa je izvadi u svakom sluèaju prije kupovine nove
Hvala vam,to èu i napraviti samo mi nije bila jasna ta greška .Hvala još jedanput.
Evo danas došao tip iz Italije da vidimo šta èemo sa tim autom,ja sam mislio izaditi pumpu staviti drugo i sve 5, ali meðutim auto odmah uplalio i sada pali do kada neznam ali me zanima nešto drugo sada èim dam kontakt svijetla rade(prekidaè iskopèan) a to se prije nije dešavalo sad polako sumljam(mozda krivo) na alarm ,dali je moguèe da ima veze sa alarmom.Dali ima ko kakvu ideju.