Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
Imam problema sa fabrickim alarmom na passatu da li mi neko moze pomoci
Na daljinkom imam za zakljucavanje vrata i za aktiviranje alarma. I taj daljinski radi.
a na retrovizoru mi je prijemnik koji dobija napon,ali nista se ne desava kad pokusam da zakljucam vrata ili da aktiviram alarm.
verovatno se programira daljinski .pogledaj u autodati proceduru
probaj sa drugim daljinskim ak si dobio 2 kada si kupio auto
atm tuning
electronic key
------------------------
Imas proceduru programiranja kljuca pa probaj. 1.das kontakt 2.ubacis kluc koji bi da programiras u bravu od vozacevih vrata 3. zakljucas 4.pritisnes zakljucavanje ili odkljucavanje 5.sacekas 1s 6. pritisnes opet zakljucavanje ili otkjlucavanje. Ako si uspeo auto ce se oglasiti sirenom. Srecno
Prepreka je samo nasa masta...
kako da programiram kljuc na audi a4 2003
sa dijagnostikom
sa dijagnostikom
Tako je kolega, najispravniji odgovor koji si mogao dati, potpisujem i ja , kakva pitanja u zadnje vrijeme na forumu, sve boli glava !
Ne pitaj me ono što ne znam !
Tachomat napisao:sa dijagnostikom
Tako je kolega, najispravniji odgovor koji si mogao dati, potpisujem i ja
, kakva pitanja u zadnje vrijeme na forumu, sve boli glava !
potpisujem i ja da covjek nekaze da nije dobio odgovor
atm tuning
electronic key
------------------------
I ja mislim da može sa dijagnostikom, ma ubijeðen sam da može
misliš? sad sam zbunjen...a šta je to dijagnostika i kako se sa njome radi?gdje ima za kupiti?koja je najbolja?ima li besplatna negdje za skinuti i gdje?jel mi treba pc za to?
Dijagnostika ma to nije ništa obièna kutijica koju majstori skopèaju na auto i kliknu uzmu ti pare i to je to, ma možeš to i sam nije to ništa, ima skinut na netu program a kabal sam napraviš, kaki davat majstoru pare..... Ovo je prièa veæine mušterija.
jeste vecinom dodju u servis i kazu imam jedn mali "problemcic" kazu problemcic da sto jeftinije prodju a u auto kad udjes ono problemcina da ne moze biti veca. ali po meni je zakon nista ne popravljati brzo, fino kulturno ostavite auto pa ce mo da pogledamo, pa on nezna jesili uradio za minuut ili dan onako kad veliki problem rjesis brzom mustarija vec ima pretpostavku da ces samo da uzmes za kolu i cevape e ne moze.
Ovo "sam napravis" mi nekako najsmjesnije, k'o da smo u Japanu.
Da, Japan definitivno dolazi kod nas, ovo "sam napravis" polako ali sigurno umire...
acom napisao:Ovo "sam napravis" mi nekako najsmjesnije, k'o da smo u Japanu.
Da, Japan definitivno dolazi kod nas, ovo "sam napravis" polako ali sigurno umire...
Još jedno skupljanje broja postova i odgovaranja na neke stare teme. Kolega trebaš pisati korisne postove da bi ih skupio dovoljan broj da postaneš èlan-elproger. Proèitaj pravila i dobrodošao. Pozdrav
Hm, misli u jednom danu ostvariti prelaz od novog èlana, preko èlana sve do elprogera, zanimljiv "pothvat", "definitivno" zanimljivo !
Ne pitaj me ono što ne znam !
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka