Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
pozdrav! na corsi imam upaljenu lapicu od mot. dijagnostike dijagnostika izbacuje grešku EGR ventil interesuje me da li se može šta uraditi sa njim jer kad ga malo kuèim lampica se ugasi pošto nije nimalo jeftin
Najbolje drugi egr
ok je to samo me interesuje jeli ga ko otvaro
Je, može se razraditi ali nebu dugog vjeka..
Ne pitaj me ono što ne znam !
Ako ga ne bi brzo resio, moze udariti i na merac protoka vazduha, pa i taj nije jeftin.
"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe."-Einstein
Stavi drugi, probaj, ovako ruk-cuk samo gubiš vrijeme.
kod tog auta je egr bas problem i jedino pravo resenje je zamena,I na kraju ispadne i najjeftinije
igranje oko tog egr je samo izgubljeno vreme promjeni i onda si na miru
u radu je spas a spasa nema
probaj da razradis ventil u egr-u,samo pazljivo da ga ne otkines.
I ja sam imao dosta tih troklipaca sa istim kvarom, kako kaže eli slaba taèka ali ja mislim da je njemu slaba taèka kompletan motor
samo zamjena jer ja sam pokusavao ciscenje i svasta nesto dok nisam zamjenio nista od posla
oliver je potpuno u pravu covjek koji radi u opelu kaze bjezi sto dalje od njih mene je jedna bas namucila
tema je vidim postavljenja davno ali ja to resavam tako sto ispeskiram lagano kad se dobro ocisti i namaze sipka koja ulazi u mtorcic bakarnom pastom radi i po godinu dana bez problema
ja sam se igrao malo i sa ultrazvucnom kadicom , potopio deo EGR-a i na kraju nije trajalo dugo, morao sam novi da stavljam . . . . . .
a ovo za bakarnu pastu nisam cuo , ali ako funkcionise moglo bi da se proba
Zadnja izmjena od djoollee (23-03-2010 03:40:40)
tema je vidim postavljenja davno ali ja to resavam tako sto ispeskiram lagano kad se dobro ocisti i namaze sipka koja ulazi u mtorcic bakarnom pastom radi i po godinu dana bez problema
ja to radim sa bakarnim sprejom isto to samo u spreju nekad pomogne a nekad ne zavisi koliko je istroseno
Ja sam se sebi zarek'o da to vise nikad necu cistiti. Novo kosta toliko-i-toliko i nema vise (tako brzo) zahebancije sa njim.
When you have everyting under control, youre not fast enough!
slazem se...svemu dojde kraj...samo odugovlaèenje...novo i stvar riješena..
i to ako kupujes kupi original,jer sam montirao neke kopije i uglavnom mi posle nekog vremena obavezno prjavi incorect feedback signal,tako da ti je original najbolje resenje
I ja misllim da novi orignalni EGR je pravo resenje, jeftinje kopije brzo otkazaju.
"Hoces, neces"
Ko nema novca za drgi moze se EGR iskljuciti u ECU, programski, i stvar resena.