ELPROG FORUM

auto dijagnostika, auto dijagnostički alati, autodijagnostički programi, autodijagnostika

Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.

#1 25-06-2009 21:46:48

bojanb
Član
Registrovan: 02-06-2009
Komentari: 3

Predlog za sve

OBAVIJEST: Poštovani èlanovi, u zadnje vrijeme se pojavljuje sve veæi broj èlanova koji pokušavaju uveæati brojaèe postova pisanjem ili odgovaranjem na postove u smislu najveæih gluposti što ne doprinosi kvalitetu ovog foruma. Zbog toga za sve one koji se ne udostoje proèitati pravila još jednom: Pristup download-u neæete dobiti pisanjem 10 postova, svi Vaši postovi æe biti pregledani i tek nakon toga odobren pristup. Ukoliko Vaši postovi ne doprinose kvalitetu ovog foruma, rizikujete da æete biti izbaèeni i Vaši postovi obrisani. Hvala na razumijevanju!

DA SE OVO IZBJEGNE ZASTO NE UVEDETE CLANARINU RECIMO OD SIMBOLICNIH 50e PA KOME TREBA INFORMACIJA NEKA PLATI.
LICNO MENI TREBA A SADA MORAM 10 POSTOVA ZAPOCETI,MOZE LI IKAKO BEZ TOGA DA DODJEM DO POTREBNIH INFORMACIJA,JER NE VOLIM PISATI BEZ VEZE

#2 26-07-2009 21:45:39

carclima
Član
Iz: djurdjenovac Slavonija.hr
Registrovan: 30-04-2008
Komentari: 0

Re: Predlog za sve

bojanb napisao:

OBAVIJEST: Poštovani èlanovi, u zadnje vrijeme se pojavljuje sve veæi broj èlanova koji pokušavaju uveæati brojaèe postova pisanjem ili odgovaranjem na postove u smislu najveæih gluposti što ne doprinosi kvalitetu ovog foruma. Zbog toga za sve one koji se ne udostoje proèitati pravila još jednom: Pristup download-u neæete dobiti pisanjem 10 postova, svi Vaši postovi æe biti pregledani i tek nakon toga odobren pristup. Ukoliko Vaši postovi ne doprinose kvalitetu ovog foruma, rizikujete da æete biti izbaèeni i Vaši postovi obrisani. Hvala na razumijevanju!

DA SE OVO IZBJEGNE ZASTO NE UVEDETE CLANARINU RECIMO OD SIMBOLICNIH 50e PA KOME TREBA INFORMACIJA NEKA PLATI.
LICNO MENI TREBA A SADA MORAM 10 POSTOVA ZAPOCETI,MOZE LI IKAKO BEZ TOGA DA DODJEM DO POTREBNIH INFORMACIJA,JER NE VOLIM PISATI BEZ VEZE

opa evo profesionalca ....ajd da zaradim na brzinu 50 eu...rjesavam sve osim bracnih problema ..pitaj sto hoces a kolege ce ocijeniti jel odgovor dovoljno tocan da si duzan mi poslati 50 eu....

brate pise kod tebe NOVI clan ...stara pravila..ja sam juce bio novi i slusao pravila..

#3 26-07-2009 22:05:10

MN026
elproger
Iz: Smederevo
Registrovan: 19-01-2009
Komentari: 2,197

totije stotije---uzmi ili ostavi.ako si do pre neki dan bio bez ovog foruma sacekaces jos neki i sve se biti OK.demokratija izaziva najvece rasulo.samo se ti drzi pravila i dobices sve bez cega si mogao i do sada-bez imalo uvrede

#4 09-08-2009 21:58:59

zlaja76
Član
Registrovan: 06-08-2009
Komentari: 15

covjek je u pravu sta mi novi da pisemo kad znamo malo samo gluposti da skupimo 10 postova....pa zar nije tako, nama treba znanje..pustite da se ucimo ok?

#5 09-08-2009 23:11:16

acom
Administrator
Registrovan: 20-04-2008
Komentari: 3,959
Website

Nije cilj 10 postova, cilj je 10 kvalitetnih postova. Onaj ko misli da ce ovdje biti skola za obuku, grijesi. Neko se moze pomoci i uputiti u pravom smijeru, ali da mu se objasnjavaju pocetci od p.n.e. to nikako. To je stav vecine ljudi na forumu koji se profesionalno bave ovim poslom. Jer niko ne zeli nekog "levata" za konkurenciju koji je naucio par rijeci kao papagaj da mu preuzima posao. Ako zelis nauciti posao zasuci rukave knjigu ispred sebe i kreni, na internetu imas brdo manuala, na tebi je samo da se posvetis.

---> Neznanje je veliki izvor hrabrosti ! <---

#6 01-11-2009 00:21:59

cedoh
Član
Registrovan: 05-03-2009
Komentari: 1

Do sad su postovi bili problem, a samo je stvar saèekat malo i suraðivat. Ja sam se susreo sa još jednim problemom. Novo pravilo je da su atachmenti zakljuèani-logirani pa pojedinci šifre daju samo odabranima što je netko veè napisao. Acom probaj to riješiti na drugi naèin ali nedozvoli da nas vuku za nos.

#7 01-11-2009 09:47:03

koyot
Expert
Iz: Kladanj, BiH
Registrovan: 18-07-2009
Komentari: 3,000

a stati to treba pa toliko kukas pa napisi postavi to sta hoces, uvjek se nadje neko voljan da pomogne .  kolko ja vidim od ovih stalnih na forumu tosu sve kulturni  ljudi i nije tacno dase bira kome ce se poslat pass. pomeni je dobro to sa pass ak ti neko neda znaci da ima misljenje da nisi zasluzio a treba malo i zastitit forum od trecih lica.

atm tuning
electronic key

------------------------

#8 01-11-2009 11:39:15

buby2908
Član
Iz: pakrac
Registrovan: 16-09-2009
Komentari: 1

ako si se uclanio samo da bi donlowdovo onda ti uzalud trud sviraæi a ako imas koju pametnu za reæi i bavis se s ovime sto se vecina bavi ili meh.ili elektron.  onda sastavis 10 postova za jako jako brzo i dobro je ovo sto je uvedeno 10 Korisnih postova  i veci limit bi dobro dosao a ako ti je do skidanja samo onda google i rapidshare acaunt i deri ili kako si rekao platis 50 e   i dobijes odgovor .....

Zadnja izmjena od buby2908 (01-11-2009 11:40:45)

mozda pijan ali nisam jako smile

#9 01-11-2009 21:40:41

oliver
Expert
Iz: SRBAC-RS
Registrovan: 24-01-2009
Komentari: 2,124

Ko se god javio na forum sa nekim problemom pomognuto mu je,nevidim u èemu je tu problem?

#10 02-11-2009 00:46:09

luka_d
elproger
Registrovan: 03-09-2009
Komentari: 198

To da ali da se ne postavljaju pitanja  kao sto je bilo pusta mi ulje ispod dekla na fijatu kako da resim i tim slicnim pitanjima ako to ne zna da resi kako ce resiti nesto vise...

Zadnja izmjena od luka_d (02-11-2009 00:46:53)

#11 02-11-2009 20:05:42

compaqq
Član
Registrovan: 06-10-2009
Komentari: 7

Pravila su pravila i treba ih postovati.Ljudi se stvarno trude da daju odgovore na postavljene probleme i nevidim razlog zasto smetaju toliko postovi.
U skolu se ide da se nesto nauci, pa tako i ovdje napisi uradak pa ako si polozio polozio si,a ako ne zna se.

#12 15-11-2009 00:03:43

drekawac
elproger
Registrovan: 14-11-2009
Komentari: 153

ewo vam jos jedne prinove i na forumu i u dijagnostici,pozdrav kolegama,a to sto necete da pomazete prinovama i bojite se da vam ne uzimamo leba,kroz to sam odavno i vise puta u ziwotu proso i opstao kao sto vidite

#13 15-11-2009 17:51:47

predingli
Expert
Iz: Križevci, Hrvatska
Registrovan: 24-12-2008
Komentari: 2,786

drekawac napisao:

ewo vam jos jedne prinove i na forumu i u dijagnostici,pozdrav kolegama,a to sto necete da pomazete prinovama i bojite se da vam ne uzimamo leba,kroz to sam odavno i vise puta u ziwotu proso i opstao kao sto vidite

Proèitaj post od kolege Oliver, pa ako nisi dobro razumio proèitaj još koji put, ali svako ko je imao problema èlanovi su pomogli ili pomažu, a ovo sa brojom postova je opravdano i štiti nas sve od onoh koji samo èitaju a ne pridonose radu foruma, nemoj se  ljutiti i ukljuèi se u radforuma pa æeš vidjeti da je korist obostrana !

Ne pitaj me ono što ne znam smile !

#14 22-03-2010 04:21:39

cika ruja
elproger
Iz: zrenjanin
Registrovan: 12-06-2009
Komentari: 32

Zanimljiva i opravdana razmisljanja i naravno pravila.ALI uvek postoji to ali-citam teme i veruj te mi nov sam i nemam sta da napisem.Jer i sto hocu tema je ili i suvise bajata /zatvorena ili nekog doslovce ponavljam.Nebrine me moje znanje nego kako ce to biti prihvaceno.Forum je u svemu OK

#15 22-03-2010 11:40:09

Trkač
elproger
Iz: Sredi¹èe
Registrovan: 20-03-2010
Komentari: 155

Lep pozdrav svima, i ja sam novi na forumu. Ja mislim, da je forum napravljen za profesionalce, tako da so pravila jasna za sve. Ako nemožes rijesiti problem obratis se na forum. A mislim da nije forum, da pitaš prije nego poènes nesto raditi.

#16 22-03-2010 13:10:48

kinjo
elproger
Iz: trebinje
Registrovan: 27-02-2010
Komentari: 248

ja mislim da je ovaj forum previse otvoren, neki dan sam imao dvije musterije u vezi fap filtera na 307, ma sve znaju citali na elprogu bolje nego  ja tri puta i na kraju im nisam ni radio

#17 22-03-2010 17:39:19

internet majstor
Expert
Iz: Zrtvi TurboFolka
Registrovan: 29-01-2010
Komentari: 2,053

he braco imam i ja bisera kacio sam volva i dijagnoza da mu je crkao abs modul,on me pripremi i rece ja cu to popravit a moze li na usb flesku prebacit dijagnostiku da gasim lampice posle popravke...
ja reko otvaram pekaru pa cu dijelit za dzabe  kruh i hleb prvi si pozvan eto i on ljut vise...
pozajmice od tebe dijag kinjo umeju to oni...

@)).....

#18 22-03-2010 18:28:50

ELTI
elproger
Iz: Rijeka, Hrvatska
Registrovan: 06-11-2009
Komentari: 395

Imam ja prijedlog, hajdemo napraviti forum ili samo podforum-sekcija, gdje ce se clanstvo placati godisnje 100€. Za te cemo pare financirati rad foruma i kupovati softwere koji nam trebaju. MIslim da bi se u tom slucaju okupila grupa profesionalaca koji zive od ovoga posla i znaju ga cijeniti. Ovo kako je krenulo nece dugo trajati jer ce se forum poceti gasiti kao i vecina drugih jer ce profesionalci sve manje svracati na forum. Ovo sve vise lici na samoposlugu bez blagajne na izlazu gdje moze uci tko hoce i traziti i uzeti sta hoce. Mislim da bi takva clanarina odmah odvojila one koji se uclane na forum da bi poskidali kojekakva uputstva, kalkulatore i kakve druge korisne programe a da sami nikako ne doprinose radu foruma. Znam da cu ovim postom navuci bijes nekih ali do njihovog misljenja mi i nije stalo. Vjerovatno nije pametno reci i ovo sto cu sada reci, a to je da otvoreni forumi degradiraju ovaj posao i obezvrjedjuju rad ljudi koji se danima muce oko rjesavanja nekih problema a onda to netko servira kao gotovo rjesenje na forumima i samim tim omalovazavaju trud takvih ljudi. A sada....spreman na sve kritike onih kojima ne odgovara moj komentar.... big_smile

Ne nastojim biti jeftiniji, nastojim biti bolji!

#19 22-03-2010 19:40:45

skyline-GTR
Moderator
Iz: Bosanska Krupa / BiH
Registrovan: 28-04-2009
Komentari: 1,885

evo je od mene prva kritika, 1000000% se slazem i podrzavam svi bi dzabe masa je obicnih korisnika koji dobiju gotovo rijesenje izgugla elprog i stvar rijesena, sto se mene tice ja podrzavam dalje je do acoma i ostalih a iskreno se nadam da ce i ostali koji su na ovom forumu podrzati istu misao ne svi ali oni koji zive od tog posla sigurno DA

UCOT - Universal Code Off Tool

#20 22-03-2010 20:06:38

zlukic
Expert
Iz: varvarin
Registrovan: 14-04-2009
Komentari: 829

ELTI napisao:

Imam ja prijedlog, hajdemo napraviti forum ili samo podforum-sekcija, gdje ce se clanstvo placati godisnje 100€. Za te cemo pare financirati rad foruma i kupovati softwere koji nam trebaju. MIslim da bi se u tom slucaju okupila grupa profesionalaca koji zive od ovoga posla i znaju ga cijeniti. Ovo kako je krenulo nece dugo trajati jer ce se forum poceti gasiti kao i vecina drugih jer ce profesionalci sve manje svracati na forum. Ovo sve vise lici na samoposlugu bez blagajne na izlazu gdje moze uci tko hoce i traziti i uzeti sta hoce. Mislim da bi takva clanarina odmah odvojila one koji se uclane na forum da bi poskidali kojekakva uputstva, kalkulatore i kakve druge korisne programe a da sami nikako ne doprinose radu foruma. Znam da cu ovim postom navuci bijes nekih ali do njihovog misljenja mi i nije stalo. Vjerovatno nije pametno reci i ovo sto cu sada reci, a to je da otvoreni forumi degradiraju ovaj posao i obezvrjedjuju rad ljudi koji se danima muce oko rjesavanja nekih problema a onda to netko servira kao gotovo rjesenje na forumima i samim tim omalovazavaju trud takvih ljudi. A sada....spreman na sve kritike onih kojima ne odgovara moj komentar.... big_smile

naravno i ja se slazem sa ovom konstatcijom i predlogom, uvedite clanarinu,a ko placa verovatno nesto i radi,tako zanat ostaje u krugu majstora(kolega), nismo mi to sve izmislili ali ako je se neko posteno namucio i to podelio sa kolegom ,taj moze od kolege ocekivati povratnu informaciju , a od musterije samo hvala za koje nema sta da se kupi.mozda dopuna za bosch ili texu sta mislite?

best regards!

#21 22-03-2010 20:10:16

koyot
Expert
Iz: Kladanj, BiH
Registrovan: 18-07-2009
Komentari: 3,000

ja sam " za "

ma sve je izvodivo ako se hocemo i mognemo dogovorit

uvijek ima mozda i bolje rjesenje za finansiranje foruma od sadasnjeg . a moze se lako napravit i rjesenje za sve one  (u ovom slucaju mislim na clanove- sadasnje i buduce -kojima treba pomoc ili koji hoce da nesto nauce)
ostatak teksta ---do daljnjeg

atm tuning
electronic key

------------------------

#22 22-03-2010 20:21:04

vulep
elproger
Registrovan: 05-03-2009
Komentari: 1,256

I od mene veliko ZA

#23 22-03-2010 21:03:33

internet majstor
Expert
Iz: Zrtvi TurboFolka
Registrovan: 29-01-2010
Komentari: 2,053

ja sam uz majstore profi lige i od mene ZA...

@)).....

#24 22-03-2010 21:35:05

markusvb
elproger
Iz: Vrnjacka Banja
Registrovan: 21-06-2009
Komentari: 199

Referendum:)

ZA!

#25 22-03-2010 22:08:06

autoservis-edo
elproger
Iz: V.Gorica
Registrovan: 01-07-2009
Komentari: 1,187

kaj se mene tice ja sam za........mislim da nitko od nas koji radimo posao nece propasti za 50 ili 100e a ovi letaci sa strane bas i nece toliko platiti da bi dobili odgovor na jedno pitanje.....

DA...

Board footer