Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Imam 307 1,4 benzin
kada dam kontakt nakon odreðenog vremena mi napise ECONOMIK MODE ACTIVATE
Pa me zanima dali se to nekako moze mjenjati u neke druge modove kao SPORT ili nesto drugo
Imam 307 1,4 benzin
Pa me zanima dali se to nekako moze mjenjati u neke druge modove kao SPORT ili nesto drugo
Nemoze, prekotrolisi kakav ti je akumulator, ta poruka se javlja kada se akumulator isprazni Istovremeno ECU gasi neke potrosace da bi se smanjilo crpljenje akumulatora. Ja sam primijetio da mi podizaci stakala nerade kada je economy mod aktivan. Cim se auto upali akumulator se pocne puniti i auto izlazi iz tog moda.
zastita baterije. upali auto i sve je ok. moze se to i iskljuciti ako ti smeta
Imam 307 1,4 benzin
nesmeta mi samo ovo je prvi susret sa Peugeotom
Do sada samo Njemacka vozila sam vozio
na onim bar nije nista pisalo pa se bar nisi brinuo, iako je sigurno bilo problema. hahaha. dobro dosao u svijet peugeota...
@kiki307
Ovo ti je posljednja opomena pred BAN.
na onim bar nije nista pisalo pa se bar nisi brinuo, iako je sigurno bilo problema. hahaha. dobro dosao u svijet peugeota...
---> Neznanje je veliki izvor hrabrosti ! <---
Imam 307 1,4 benzin
kod pug-a ako ti je nesto ukljuceno, bez da auto radi, npr radio i sl. posle 20min se iskljuci da nebi potrosilo akumulator i to je taj economic mode,a nema nikakvog sport i sl...
pozz
Koliko ti je star taj "pežojiæ"!?
Kupnja nove baterije æe uvelike riješiti sluèaj...
Koliko ti je star taj "pežojiæ"!?
Kupnja nove baterije æe uvelike riješiti sluèaj...
alo ljudi pa datum je iz 2009 ako dosada nije shvatio da nece ppisat turbo onda i nece..
Pozdrav !
evo po prvi put vam se javljam,nedavno sam kupila peugeot 307,još sam zbunjena,pun je ekektronike tako da se još upoznajemo. imala bih par pitanja i nadam se da æu dobiti i pomoæ. da li mi može netko objasniti kako funkcionira senzor za kišu,da li to znaèi da se brisaèi sami pokrenu ili ja moram nešto pritisnuti/upaliti jer sami se ne pale barem ne zadnji put kad sam vozila po kiši. a druga stvar koja me interesuje jeste klima toènije hlaðenje,grijanje jako dobro radi ali hlaðenje ne,kad spustim na niži tem.izlazi zrak ali ni blizu hladan,onako kao u onih obiènih klima.što trebam raditi..zvala sam ovlašteni servis kažu možda je otišao neki senzor (prije 3 mj. radila sam dijagnostiku i bilo je sve ok,barem tako piše na papiru) ili možda treba je napuniti. hvala unaprijed;););)
pozdrav! kaj se tièe klima ureðaja najbolje odi provjeriti da li ima plina u sistemu a senzor za kišu ako ga auto ima treba se paliti automatski,eventualno staviš ruèicu brisaèa u položaj prvi,sad ne znam kak je kod pežoa toèno..inaèe ti se baviš automehatronikom?
Zadnja izmjena od matekk (01-04-2010 16:19:06)
Svatko je kovač svoje sreće,a Mišo je Kovać svoje:)
ja sam samo vlasnica koju zbunjuje sva ta elektronika u autu...jer nisam dobila knjigu od auta...možda bi onda bilo lakše,pa sam mislila na ovaj nacin doæi do korisnih odgovora...na putnom raèunali piše da ima senzor za kišu ali je deactivated....kako da ga activated;);)
ja sam samo vlasnica koju zbunjuje sva ta elektronika u autu...jer nisam dobila knjigu od auta...možda bi onda bilo lakše,pa sam mislila na ovaj nacin doæi do korisnih odgovora...na putnom raèunali piše da ima senzor za kišu ali je deactivated....kako da ga activated;);)
Otiði na neki peugeot forum,tamo æeš skinuti upustvo za upotrebu vozila koji se dobiva sa novim autom!
To ti je najlakše!
Šta se tièe senzora za kišu najlakše ti je pokušati upaliti brisaèe kad je sunèano,ako se pale onda se ukljuèuju ruèno tj. kao i kod stojadina da budem skroz precizan.
Senzor za kišu može funkcionirati s obzirom na intenzitet kiše,kad je kiša veæa brisaèi rade brže odnosno sporije,a isto tako ako je sitna kišica mogu preæi i u isprekidani rad.
Ovisno o kompjuteru (BSI) koji je ugraðen na auto,može se i dijagnostikom utjecati na to u postavkama za stranke...
Oooo veliki pozdrav rjetkom zenskom clanu ove male skromne zajednice,koja maximalnim zalaganjem pokusava prosvjetliti svekoliko pucanstvo na ovim balkanskim prostorima
(da sta se cudite??? pa proljece je)
obavezno potrazi knjigu ..ako ti ide neki od stranih jezika nije ju problem skinuti,bit ce ti puno lakse..klima ti neradi pa zato nemas hladenje....tu ne vrijedi pametovat sto bi moglo biti jer milion stvari moze biti u problemu..to sto je automa.klima nije razlog da manje hladi ucinak mora biti isti pa prema tome i temperatura zraka kao na obicnoj klimi..
aktivirat senzor milim da ide samo diagnostikom..ako nisu senzor bacili prosli put kad je auto bio na krovu pa kupili zamjensku sajbu...
potrazi nekog kolegu sa diagnozom i sve si rjesila ne vrijedi pametovat sto bi bilo kad bi bilo..moderan auto i jos francuz = katastrofa ... uradi sam tehnika ne pomaze nista...
pozdrav !
P.S. kad najdes kolegu sa diagom potrudi se upoznati ga jer ce te se intenzivno druzit..
P.S. kad najdes kolegu sa diagom potrudi se upoznati ga jer ce te se intenzivno druzit..
kolega imaš i ti dijagnostiku kaj ne ? Jel se to nabacivaš možda ?
Ne pitaj me ono što ne znam !
Ma nebi on to nikada.............
Ovo je ozbiljan forum,prema tome budimo i mi ozbiljni!
Ovo je ozbiljan forum,prema tome budimo i mi ozbiljni!
Hvala na upozorenju ali mogao bi da skupljaš postove i na neki drugi naèin.
Zadnja izmjena od Bacha (02-04-2010 18:23:00)
ooo pa nisam se nadala ovako velikom broju odgpvora....pa hvala vam ;);) a sada ako nije previše,jel mi može tko poslati link gdje mogu skinuti tu knjigu
;)
ooo pa nisam se nadala ovako velikom broju odgpvora....pa hvala vam
;);) a sada ako nije previše,jel mi može tko poslati link gdje mogu skinuti tu knjigu
;)
Zaista bi pomogao ali nemam nikakav link no ubeðen sam da æe se kolega Carclima snaæi,rizikujuæi da bude proglašen neozbiljnim.
Zadnja izmjena od Bacha (02-04-2010 20:08:15)
evo ja sam krenuo tražiti ali kad si Bacha podsjetio za carclimu, da se ne guramo preveè, bude to on rješil
Ne pitaj me ono što ne znam !
Potpuno isto razmišljamo,off za nas dvojicu.
evo ja sam krenuo tražiti ali kad si Bacha podsjetio za carclimu, da se ne guramo preveè, bude to on rješil
da sam znala da ste tako ljubazni davno bih došla po savjete;);)
Pa èekajte malo "i tata bi sine"