Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
Postovani majstori zanima me na koji nacin rekuparator pravi vakum pri izvlacenju ulja iz motora,hteo bih napraviti jedan mali za ozracivanje pri zameni filtera goriva kod dizela pogotovo kod opela dtl i dth.znate o cemu mislim i sta nameravam pa molim za pomoc,mozda jos nekome proradi neka ideja.Pozdrav
Pirke
po sistemu venturijevog efekta
najvazniji elemenat toga je onaj ventil na vrhu kojim se efekat postize ,izvlaci vazduh iz boce ispod i ostaje vakum.
za izvlacenje goriva kod tih opela ti je dovoljna i jedana rrucna pumpa kao kod penti i ujedno najeftinija investicija-extra kvalitetna 10e a osrednjeg kvaliteta 5-6e
Zadnja izmjena od MN026 (19-04-2010 21:20:39)
za izvlacenje goriva kod tih opela ti je dovoljna i jedana rrucna pumpa kao kod penti i ujedno najeftinija investicija-extra kvalitetna 10e a osrednjeg kvaliteta 5-6e
Slažem se ali ipak mušteriji ljepše videti kad imaš napravu, odmah u njihovim oèima više vrediš, da staviš laptop na auto i gurneš kabel nekam kraj mašine i mjenjaš ulje na taj naèin ako i duplo raèunaš nebude prigovarala mušterija jel ipak softverski mjenjaš ulje , malo šale ha ha
Ne pitaj me ono što ne znam !
onda bi kulturnije izgledalo sa jednorucnom vakum pumpom koj istovremeno sluzi i za zamenu kocionog ulja-tecnosti
Mirko jel mislis kao drukalica kod renoa gumena,ja sad to uradim ladinom pumpom ali treba puno vremena pa zato mislim da nesto uradim da bude brze a i da ostavlja utisak i to je vrlo bitno u danasnje vreme u pravu je Predingli
Pirke
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka