Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
zdravo,
nedavno sam paztario launchov cistac dizni ali nisam dobio manual. Ima li mozda neko?
Koja se tecnost koristi za pranje/ciscnje dizni? Da li su na bazi petroleja?
pozdrav
Druze nisi napisao koji je model Launch-a, evo vidi odgovara li ti?
Nije je znanje znati i za sebe ga zadrzati, vec je znanje znati i potrebnima ga podeliti!!!
hvala puno za manual.
znas li mozda koja se tecnost koristi za pranje/proveru i gde se ima za kupiti
pozdrav i veliko hvala
gde si uzeo uredjaj.pozdrav
Pirke
tecnost za ciscenje preporucujem kod bernera,samo moras da je razrijedis po uputstvu
star koja je to tecnost, znas li mozda oznaku te tecnosti
moze li se koristiti i za testiranje i za ciscenje?
pozdrav
launch hvala puno
berner sto prodaje koncetrat za ciscenje dizni u ultrazvucnoj kadi sa grijanjem je zute je boje u bidonu od 3l,razredjuje se sa vodom u odnosu 3naprema 1,tacan naziv sutra cu provjeriti,
sto se tice kontrolne tecnosti ja jos imam tecnost koja mi je dosla sa aparatom a vecinja mojih kolega koristi obican benzin
BENZIN NIKAKO !!! Nemojte se ljuti zajebavati sa time, mnogi koji su se igrali li su se i te kako opekli. Za testiranje iskljucivo petrolej ili tecnosti koje su namenjene tim aparatima, a obzirom da se radi o aparatu koji sluzi za testiranje u jednom delu a u ultrazvucnoj kadi za ciscenje onda ide petrolej. Za aparate koji nemaju ultrazvucnu kadu vec se ciste protokom specijalnih tecnosti onda ide druga hemija ali su one i drugacije pravljene. Kada bi se u ovom aparatu koristila ta tecnost veoma brzo bi se zalepila pumpa i crkla bi jer nije predvidjena za takav rad. Zato kazem za ispitivanje petrolej a za ultrazvucnu kadu Tecnost za kadu BEZ GREJACA.
Ako te Acom vidi da pravis reklamu eto kartona pogotovo jer je receno da za ovaj aparat ide druga tecnost. Koriscenjem ove tecnosti moze doci do zapaljenja.
STAR resio da nam spali kolegu
(nemoj da se ljutis sala mala)
Zastitimo decu u saobracaju
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka