Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
Cuo sam da posle 2004 mora da se stavlja novi eprom? Kako radite modele pre 2004, da li uvek menjate eprom? Koristim DP3 i imao sam problem jednom sa tablom(zeznuo dump) i sad mi je frka. Kazu da diagprog3 lose cita 35080?
Jos jedno pitanje , sutra mi dolazi w203 MB 2001 automatik. Vidim da se na EZS lemi par zica , jel problem skinuti bravu(cuo sam da ima sajlicu)? Jel ima rizika to raditi sa DP3 ,jel ima neko iskustva?
pozdrav svima
damp sa citanjem zajeba na 35080 sa dp3!!
izcita sam i dosta i nikad problema a koristim dp3!!!
jel ga radis sa stipaljkom vani ili na tocke lemis ga izcitas i ponovno upises????
imas i za 35080 v6 brisac od elprosys i brise eprome pa mozes opet upisat na isti eprom!
a sto se tice w203 pogledaj uputstvo od dp3 pdf 394 c9 kabel ti ide!!!
bravu od naprid odvidaj i od ispod je izvuci nije problem !!! ali uvik radi backup kad izcitas sadrzaj!!!!!
nemoj zaboravit napravit assyst !!!
Zadnja izmjena od lucky (10-05-2010 15:10:03)
KO NE PITA TAJ NE SKITA!!!!
Lucky hvala na odgovoru.
Lemio sam pozadi na tacke (c19), to je isto kao na eprom sa stipaljkom, zar ne? Jel treba mozda da se odlemi eprom sa table? Ja uglavno nikad ne odlemljujem eprom i nisam imao problema sem toga.
Jel treba neki specijalni alat da se odvrne brava na w203 i gde je ta sajlica kod automatika?
Pozdrav
evo ti sliku u prilog od kljuca!!
pihh...moj je bolji
ovaj ti je dobar davno se nisam vako nasmija
svaka cast vrhuski spoj znanja dosetljivosti i maste...
@)).....
alat je alat,pa makar on smesno izgledao ipak zavrsi posao-svaka cast na patentu
Malo glupo pitanje, ali kako da videm te slike sto ste okacili?!?
Malo glupo pitanje, ali kako da videm te slike sto ste okacili?!?
Da si proèitao pravila ne bi postavljao glupa pitanja !
Zadnja izmjena od predingli (10-05-2010 22:18:26)
Ne pitaj me ono što ne znam !
Nisam dovoljno dugo na forumu da bi mogao da dobijem ili pogledam sliku kao odgovor na moju temu?!?Koja je svrha... pa slobodno brisite ovu temu onda. Hvala kolegama u svakom slucaju na pomoci. poz
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka