Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Da li netko ima schemu euc-a i elektriène instalacije. Problem je u tome što je instalacija katastrofa, od injektora bila u kratkom spoju a ostala je skroz ispucana. HVALA
Postaj broj šasije i nema beda, inaèe možeš slobodno instalaciju mijenjati, bude sva u kratkom spoju èim ju pipneš.
Najbolje bi bilo da iams uslova da skrojis taj prednji deo iz nova.Ja sam to skoro radio,stara je sva bila tros,opadala je izolacija kao piljevina od drvete
Skoro svaki drugi ima taj problem, pod rukama se mrvi izolacija na žicama, kak ideš po žici tak ti izolacija ostaje na rukama !
Ne pitaj me ono što ne znam !
Broj šasije WDB2020221A330647, problem je što samo dva injektora rade za sada sam zamijenio samo instalaciju injektora (nedostaju mi signali na injektoru 1i4). HVALA
je napisao skrivenu poruku za korisnika: 99662255I
Zadnja izmjena od Dajan2008 (17-05-2010 13:53:25)
Puno hvala
Trebam centralu od motor HM 0012 HM 2.2L 4 Zyl.SW 26.94 - 017 545 70 32 (03) - VDO 412.229/009/004
Neka mi se javi tko zna gdje bih mogao naæi.
HVALA
Riješen problem Hvala na informacijama.
Pozdrav, novi sam na forumu. Imam problema s instalacijama na mercedesu C220. Problem je u izolaciji, jednostavo sva je ispucala i došlo je do kontakta. Trebaju mi druge instalacije za injektore kompletne od kompjutera do njih, ako itko može pomoæi, hvala.
I dobro bi mi došla shema spajanja, hvala
Treba ti shema, kataloški istalacije i cijena ili što?
treba mi ta instalacija ili ako netko ima shemu spajanja jer su sve žice ostale bez izolacije i ovaj moj majstor ne može raditi nove žice jer nema šemu spajanja.
treba mi ta instalacija ili ako netko ima shemu spajanja jer su sve žice ostale bez izolacije i ovaj moj majstor ne može raditi nove žice jer nema šemu spajanja.
Jel taj majstor od ove struke ili se je prekvalificirao.
il si ti taj majstor al si malo stidan nema stida i srama u ovom poslu
ili je problem u majstoru ili mu se neda radit moj auto, ne nisam ja majstor ali kako mi se èini da æu morat biti. Nabavio sam majstoru druge instalacije doduše malo bolje od mojih ali majstor opet kaže da je izolacija ispucala. Mislim ja u sebi pa ako kupujem instalacije sa istog auta isto godište kakve æe biti nego malo ispucane ali bolje su od mojih i ja mu kažem da proba izvadit sve žice i neka mjenja one koje nevaljaju a on kaže da je problem naæi takve boje inst. jer mercedes ima neke specifiène boje. Malo mi je to èudno èovjeka znam 10 godina i sve mi se èini da se njemu neda raditi mercedesa. I još na kraju pitanje pošto sam laik dali je moguæe da nema nigdje za kupiti nove žice odreðenih boja i jeli istina da mercedes ima specifiène boje( smeða sa zelenom crtom, smeða sa zelenom isprekidanom crtom, smeða sa zelenim toèkicama itd)?
I još nešto ako budem uzeo stvar u svoje ruke može li mi itko nabaviti shemu ako mi bude potrebna?
ma mjenjaj majstora da ti ne zapali auto .danas se svak pravi majstorom
ili je problem u majstoru ili mu se neda radit moj auto, ne nisam ja majstor ali kako mi se èini da æu morat biti. Nabavio sam majstoru druge instalacije doduše malo bolje od mojih ali majstor opet kaže da je izolacija ispucala. Mislim ja u sebi pa ako kupujem instalacije sa istog auta isto godište kakve æe biti nego malo ispucane ali bolje su od mojih i ja mu kažem da proba izvadit sve žice i neka mjenja one koje nevaljaju a on kaže da je problem naæi takve boje inst. jer mercedes ima neke specifiène boje. Malo mi je to èudno èovjeka znam 10 godina i sve mi se èini da se njemu neda raditi mercedesa. I još na kraju pitanje pošto sam laik dali je moguæe da nema nigdje za kupiti nove žice odreðenih boja i jeli istina da mercedes ima specifiène boje( smeða sa zelenom crtom, smeða sa zelenom isprekidanom crtom, smeða sa zelenim toèkicama itd)?
Pa jesi pitao možda koliko košta nova instalacija?
Svatko je kovač svoje sreće,a Mišo je Kovać svoje:)
je napisao skrivenu poruku za korisnika: božidarC220
Ne pitaj me ono što ne znam !
aj napiši broj šasije vidit èu koliiko košta nova nak æisto informativno
Tako je,poslušaj momke,nek ti IVAN provjeri cijenu i onda znaš kaj imaš ak misliš voziti taj auto a ne ga svako malo prèkati i javljati se ovdje;)
Svatko je kovač svoje sreće,a Mišo je Kovać svoje:)
Deèki su u pravu,
1. mijenjaj majstora.
2. mogu se mijenjati žice, ne moraju biti istih boja ako imaš šemu, iako ni to nije uvjet.
3.polovne su isto loše kao tvoja.
4. postaj broj šasije pa vidimo koliko košta.
Pozdrav
Provjerio sam cjenu komplet instalacija motora u ovlaštenom merc servisu košta 2035km ,,baš previše skupo
Èuj, za proizvod koji je uštekaj i vozi to nije skupo. Nemoj misliti da bi te neèije slaganje instalacije od strane kvalificiranog majstora koštalo puno manje. A ako je 2000 kuna problem za popravak opæenito, onda mijenjaj klasu auta.
Pozdrav
Èek-Èek, KM?
Daj mi broj šasije pa ti ja provjerim cijenu u Hrvatskoj i Švabiji.
Èekam.
Zadnja izmjena od Dajan2008 (07-07-2010 22:52:05)