Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Feler 00565 P0235 001 charge air pressure control limit not achieved, proverili ako pu¹ta koji interkuler ili na crevima ali sve OK i dugme sa elektromotorèièa na turbo dobro radi, a ¹ta se tièe senzora za pressure ka¾e 997 mbar, a kad gazi¹ gas do kraja polako kreèe do 1300 - 1400 mbar i to je maximum.Ima tko kakvo ideju kako dalje?
mali je to pritisak turba skini crijevo i poglegaj osovinu sa perajama u turbu da nema lufta i turbo presure sensor pogledaj nesto drugo ovako na daljinu nemogu reci,pozz
@)).....
kao sto reuf kaze mali je to pritisak provjeri crijeva interculer,vakume i izvrsi test akutora i u mjernim blokovima provjeri za svaki slucaj MAF
Test aktuatora OK, e jo¹ jedan info auto ima partikl filter i sad ne znam ako je mo¾da tu neka caka i da nije mo¾da zaèepljen i zbog toga ne bu¹ta turba , da radi na puno?!
grupe od 71-74 su za pracenje dddpf-a
vidi ove merne blokove za dpf, na rosstech wiki imas proceduru za regeneraciju dpf-a,da je on mil lampa bi gorela i javilo bi lampa za dpf ili bi safe mod ukljucen...
@)).....
ok sutra proba grupe 71-74.
Evo update, DPF zaèeplen do kraja.
Kako prilagoditi elekreoniku turbine na ovom vozilu ... Bio crko motoric na turbini , ja ga zamjenuo i sada neznam kako ga prilagoditi , gdje na kojem kanalu..... i s cim da to odradim
Zadnja izmjena od haker0611 (20-10-2010 15:00:09)
Sto je meni ovo trebalo.............
vas 6395--rucni alat
nesto nije dalo da se vrsi regeneracija,zato je avtotronic napisao zacepljen a to nije razlog da mi nemozemo popit kafu i gatat u solju...
@)).....